Piektdiena, 26.Aprīlī.2024, 06:55
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem.... - Page 167 - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
Foruma moderators: otomars, Valduha, Meilis  
Forums » Viskautkas » Pļāpātuve » Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
TottenkopfDatums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1
 
Balvu ielāde ...




Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā....
P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....

Tikai nepaliekam par šadiem.....

 
ValduhaDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 09:57 | Komentāri # 4151
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Acīmredzot, viņas apzinās, ka lielākā pilsoņu daļa nepiekrīt Gobzema apgalvojumiem. :)
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
ruketsDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 10:01 | Komentāri # 4152
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1857
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Laiks rādīs.
Kas tas ir un cik tas maksā?
 
ValduhaDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 11:29 | Komentāri # 4153
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Tieši tā, laiks rādīs.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
007Datums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 16:11 | Komentāri # 4154
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2172
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
..jautrību bez gala...
......................
Ainārs Šlesers
3 h ·
ATKLĀTĀ VĒSTULE ALDIM GOBZEMAM
Aldi,
CILVĒKIEM pašlaik ir svarīgi nekavējētos izbeigt tos neciešamos apstākļus, kuros valdība ir nostādījusi TAUTU. Cilvēki baidās, kas notiks ar bērniem, kuriem tūlīt ir jāiet skolā. Cilvēki baidās, kas notiks, ja viņus atlaidīs no darba tikai par to, ka viņi atsakās vakcinēties. Cilvēki baidās, kādas būs blaknes, ja viņi vakcinēsies. Cilvēkiem draud atlaišana no darba, biznesa un veselības problēmas. Cilvēki nevar satikties, iet uz kino un teātri, pasēdēt kafejnīcā, ja atsakās no vakcīnas, par kuru viņi ļoti šaubās. Tauta ir izmocīta, bet Kariņa-Levita režīms pat netaisās atteikties no saviem plāniem! Cilvēki grib visu to ātrāk izbeigt! CILVĒKI GRIB NORMĀLI DZĪVOT! Cilvēki grib normāli elpot! Mums ir jāpalīdz mūsu cilvēkiem! Mums visiem ir kopīgi jāpanāk, ka mēs varam normāli dzīvot! Mūsu bērnu, mūsu ģimeņu, mūsu Latvijas cilvēku dēļ! Cilvēkiem ir vienalga, kurš ir svarīgāks - Aldis vai Ainārs! Tici man - tas nevienu neinteresē! MUMS IR JĀPALĪDZ CILVĒKIEM!
Mēs ar Tevi personiski neesam pazīstami, dzīvē esam tikai divas reizes redzējušies - vienā publiskā pasākumā un televīzijā. Es redzu tikai to, ko Tu liec Feisbukā, un ko par Tevi rāda ziņās. Daudzos jautājumos mums viedokļi sakrīt, bet daudzos atšķiras. Tu un Tavi atbalstītāji, un es ar saviem cīņu biedriem bijām kopā ar tautu 18.augustā. Cilvēkiem tas deva cerību. Mums ir jāapvieno spēki, lai saniegtu visiem svarīgus mērķus. Izbeigtu visus šos murgus! Padzītu Kariņu! To no mums sagaida tauta!
Tāpēc man ir vienalga, ka Tu sauc sevi par stiprāko, svarīgāko vai galveno. Vari to darīt arī turpmāk. Es pats esmu nolēmis kandidēt vēlēšanās Rīgā ar pēdējo numuru, lai tauta pati novērtē, cik man tā uzticas. Taču nevajag šķelt tautu. Tautu jau šķel Kariņš, Pavļuts un Bordāns! Viņi jau berzē rokas, ka tagad opozīcija būs sašķēlusies.
Tāpēc mums vajag apvienoties un izvirzīt kopīgas prasības. Es piedāvāju 18.09 izvēlēties par datumu 100 000 protestam ar buldozeriem un smago tehniku, jo tas ir reāls termiņš, lai cilvēki var sagatavoties. Bet pirms tam iesniegt prezidentam ultimātu ar šādām prasībām.
1. Atteikties no obligātas vakcinācijas principa un visām piespiedu vakcinācijas metodēm - darba tiesību, mācību un pakalpojumu liegšanas bez sertifikāta, finansiāli apgrūtinošas vai nepamatotas testēšanas.
2. Izbeigt cilvēku šķirošanu pēc vakcinācijas pazīmes, nekavējoties pārtraukt visu cilvēka pamata tiesību ierobežošanu un diskrimināciju.
3. Noteikt, ka vakcinācija var būt tikai brīvprātīga izvēle bez jebkāda viltus un spaidiem.
4. Atsākt normālu skolas procesu bez jebkādiem nepamatotiem ierobežojumiem.
5. Izbeigt nepamatotu uzņēmumu saimnieciskās darbības ierobežošanu ar apšaubāmām epidemioloģiskajām prasībām.
6. Izbeigt nepamatotu uzņēmumu saimnieciskās darbības ierobežošanu un banku kontu slēgšanu tikai uz aizdomu pamata.
7. Izteikt neuzticību Krišjāņa Kariņa valdībai.
8. Izveidot jaunu krīzes pārvarēšanas valdību, kura sastāv tikai no amatam atbilstošiem profesionāļiem, kas stāv ārpus uzticību zaudējošajām partijām, ar mērķi izbeigt destruktīvo Kariņa valdības politiku, un sākt uzlabojumus jau pirms nākamās Saeimas vēlēšanām.
9. Nekavējoties izbeigt 15 miljardus lielā valsts parāda palielināšanu ar mērķi to notrallināt!
10. Atteikties no godīgu politisko konkurenci iznīcinošas varas partiju finansēšanas, liekot atmaksāt negodīgi saņemtos budžeta līdzekļus atpakaļ Valsts Kasē.
11. Nodrošināt godīgas nākamās Saeimas vēlēšanas.
12. Valsts Prezidentam 18.09 satikties ar tautu, lai uzklausītu viedokli un sniegtu paskaidrojumus.
Īstenot šīs cilvēkiem svarīgās prasības nekavējoties, pretējā gadījumā notiks tautas protests līdz Latvijas tautas griba tiks ņemta vērā.
Ja 18.08 izdevās sapulcināt vairāk nekā 10 000 cilvēku īsā laikā, tad tagad, kad valdības plāni atklājas vēl skaidrāk, un cilvēku sašutums ir vēl lielāks, tautas gatavība parādīt savu gribu ir vēl vairāk pieaugusi! Ir nepieciešama vienota rīcība, ko es Tev piedāvāju, jo tā nav mūsu sacensība, bet tautas interešu aizstāvība!
Ir vajadzīga visu cilvēku apvienošanās, lai aizstāvētu savas un mūsu visu bērnu tiesības! Lai patriektu Kariņu! Es aicinu visus apvienoties!
KOPĀ MĒS UZVARĒSIM!
LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ!
Ainārs.

..kad satiksi,tad iepazīsi..
 
KalnietisDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 17:56 | Komentāri # 4155
Darba rūķis
Komentāri: 251
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Man nepatīk ne Aldis ne Ainārs, tie ir nelieši, bet nu Kariņš, Pavļuts un Levits arī ir nelaime. Vai tiešām mums Latviešiem nav normālu godīgu cilvēku? Protams godīgs cilvēks politikā nelīdīs, visiem labs nebūsi u.t.t..., bet nu tomēt? Vai tiešām mēs bez lielvaras paši nemākam?
 
ruketsDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 18:49 | Komentāri # 4156
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1857
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Tur jau man liekas ir tas joks, nav mums nekādas savas valdības vairs, lai kādus ielikteņus tur nesavēlētu, viņiem būs jāpilda pavēles no augšas, un tas ir skumīgi.
Kas tas ir un cik tas maksā?
 
sālītisDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 18:55 | Komentāri # 4157
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2133
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Quote Kalnietis ()
Vai tiešām mums Latviešiem nav normālu godīgu cilvēku? Protams godīgs cilvēks politikā nelīdīs, visiem labs nebūsi u.t.t..., bet nu tomēt?

Man omammai (lai viņai vieglas smiltis!) tādos gadījumos, kad cilvēks meklēja pats nezinādāms ko, bija teiciens "Meklē teļu ar piecām kājām".;)
Es gan nesaskatu īpašu nelaimi Kariņā, Pavļutā un Levitā, manuprāt, viņi ir godīgi cilvēki, jā, ar savām cilvēciskajām kļūdiņām un trūkumiem. Vienkārši viņiem apkārt tiek likti griezie spoguļi, kuru attēliem daļa tautas dikti tic, un ticot nākamajās vēlēšanaās atkal tiks iebalsoti populisti, kuru partijas ātri vien sabruks kā kāršu namiņi...
 
ruketsDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 19:03 | Komentāri # 4158
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1857
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Quote sālītis ()
nesaskatu īpašu nelaimi Kariņā, Pavļutā un Levitā, manuprāt, viņi ir godīgi cilvēki

Neko neteikšu, citādāk Valduha atkal vienu tēmu dabūs slēgt ciet
:D

Pievienots (27.Augustā.2021, 19:05)
---------------------------------------------
Laikam jau vispareizākais secinājums bija- laiks rādīs ;)

Pievienots (27.Augustā.2021, 19:49)
---------------------------------------------
Vispār šis ir piemērots laiks kādu teritoriju pakampt, Baķka jau žvadzina ieročus pie robežas, šādi sašķelta sabiedrība būtu viegls kumoss, pateicoties mūsu "godīgajiem" ielikteņiem, tikai Valduha nevarētu veidot tēmu kā Ukrainas sakarā. Ticēt ka mūsu dēļ kāds laistu darbā atomenes ir pilnīgi naivi, tātad konvencionāls tesiņš + hibrīdkariņš un nav vairs nekādas valsts. Teiksiet fantastika, bet ja kāds pirms 2 gadiem būtu teicis, ka cilvēku tiesības pašam lemt par savu ķermeni, aizslaucīs mēslainē sikspārņa izdirsta gripa, arī neviens neticētu. Lielākas lietas šeit notiek mīlīši un mums tur lielgabalgaļas loma tikai paredzēta, bet priecāšos ja būšu kļūdījies, nekādu prieku man tas neradītu, ja nojautas par lieliem sūdiem izrādītos pareizas.


Kas tas ir un cik tas maksā?
 
ValduhaDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 20:33 | Komentāri # 4159
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Veči, STOP! stop
Nu jau mēs sākam diskutēt par politiku. Šis forums ir Omulīga vieta omulīgām sarunām.
Vienam patīk māte, otram meita, trešam tik tā smukā kleita.
Ceru uz jūsu sapratni. alus

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
ruketsDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 21:07 | Komentāri # 4160
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1857
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Priekā Valduha alus
Kas tas ir un cik tas maksā?
 
ValduhaDatums: Piektdiena, 27.Augustā.2021, 21:31 | Komentāri # 4161
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Priekā! alus
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
ValduhaDatums: Svētdiena, 29.Augustā.2021, 08:08 | Komentāri # 4162
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Šajā lietainajā dienā, depresijas ārstēšanai, piedāvāju noklausīties skaistu dziesmu:

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
ruketsDatums: Svētdiena, 29.Augustā.2021, 21:12 | Komentāri # 4163
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1857
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Jā, ļoti skaista, bet depresijai šnabis labāk alkanis
Kas tas ir un cik tas maksā?
 
ValduhaDatums: Trešdiena, 01.Septembrī.2021, 22:26 | Komentāri # 4164
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Re kāda interesanta stirnu buka trofeja - trīsradzis:

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
KalnietisDatums: Ceturtdiena, 02.Septembrī.2021, 06:34 | Komentāri # 4165
Darba rūķis
Komentāri: 251
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Anekdote par vienradzi. Sieva, sieva skat esmu vienradzis. Idiot beidz dzert un uzvelc apenes.
 
ValduhaDatums: Ceturtdiena, 02.Septembrī.2021, 07:20 | Komentāri # 4166
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
:D Labs! :D
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
nēģisDatums: Pirmdiena, 06.Septembrī.2021, 10:28 | Komentāri # 4167
Zemgales rakaris

Komentāri: 2832
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
https://jauns.lv/raksts....r-sites
Šitas labs :D
 
ValduhaDatums: Pirmdiena, 06.Septembrī.2021, 13:11 | Komentāri # 4168
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Kārtībai jābūt! ja
Ik pa laikam brīnos par šī portāla darbiniekiem. Slovākija vai Slovēnija - kāda atšķirība... :D


Turklāt, ne jau zaudējums Slovākijai bija kauna traips, bet zaudējums hokeja pastarīšiem Polijai. Pēdējā spēlē ar Slovākiju, Baltkrievijai derēja vienīgi uzvara pamatlaikā. Pie rezultāta 1:1, viņi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Slovāki iesita ripu jau tukšos vārtos.
Slovākija, Baltkrievija, Norvēģija, Vācija, Latvija mūsdienās ir viena līmeņa hokeja komandas. Zaudējums vai uzvara nav ne kauna traips, ne negaidīts panākums. Bet zaudēt Polijai šī līmeņa komandām ir jāmāk. surprise

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
sālītisDatums: Piektdiena, 10.Septembrī.2021, 09:28 | Komentāri # 4169
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2133
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
no seju grāmatas, neredzu iespēju savādāk te vienam tehnoloģiju nelietotājam nosūtīt.
 
ValduhaDatums: Svētdiena, 12.Septembrī.2021, 11:29 | Komentāri # 4170
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Sveiciens tēviem tēvu dienā!


Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
ValduhaDatums: Ceturtdiena, 23.Septembrī.2021, 15:05 | Komentāri # 4171
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Šodien paklausījos Latvijas Radio 1 "eksperta" Eduarda Liniņa (pēc profesijas literāts un teātra kritiķis) spriedelējumu par Krievijas Valsts Domes vēlēšanu rezultātiem. Kā saka, labāk būtu ēdis... nerule
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
ValduhaDatums: Svētdiena, 26.Septembrī.2021, 08:54 | Komentāri # 4172
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
paldies paldies paldies Paldies maniem senčiem! paldies paldies paldies
Izpirka zemi, kuru neskar ne pavasara pali, ne, jūras izraisīta, erozija, ne zemestrīces, ne vulkānu izvirdumi. Apkārt mežs un klusums. prieks
Diemžēl ne visi bijuši tik tālredzīgi:



P.S. Kaut kur redzēta ķivere glābējam 1:58

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
sālītisDatums: Pirmdiena, 27.Septembrī.2021, 12:33 | Komentāri # 4173
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2133
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Quote Valduha ()
Diemžēl ne visi bijuši tik tālredzīgi:

Tieši tā. Es arī nekad negribētu dzīvot vietā, kur ir zemestrīces un vulkānu izvirdumi. Tur tie cilvēki uz tāda viena milzu vulkāna gala, kas izspraucies no okeāna, dzīvo. Valdiņ, tas 1:58 ir pārsteidzoši līdzīgs Tev, vai biji aizšāvis misijā uz salām? Sprādzieni šo versiju apstiprina. trakais
 
007Datums: Pirmdiena, 27.Septembrī.2021, 17:14 | Komentāri # 4174
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2172
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Valduha, ..ir jāizsaka publisks fui...šodien Aģikam vārdadiena.aizmirsis esi....mans apsveic..bett..diez ko viņš teiktu?? trakais
..kad satiksi,tad iepazīsi..
 
ValduhaDatums: Otrdiena, 28.Septembrī.2021, 09:33 | Komentāri # 4175
Stāstnieks

Komentāri: 11626
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...


Piedod, tēvoci Adij... bimbat

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
Forums » Viskautkas » Pļāpātuve » Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 26.Aprīlī.2024, 04:51 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 25.Aprīlī.2024, 17:43 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Te rakstām... 25.Aprīlī.2024, 17:33 rukets Pļāpātuve
Lasīt
Laika apst... 23.Aprīlī.2024, 05:10 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Video 22.Aprīlī.2024, 16:23 Valduha Humors
Lasīt
Vērmahta u... 17.Aprīlī.2024, 13:08 Valduha WW2
Lasīt
Bildes 06.Aprīlī.2024, 21:46 007 Humors
Lasīt
WWII kāpur... 05.Aprīlī.2024, 08:30 Valduha WW2
Lasīt
Bērzu sula... 03.Aprīlī.2024, 05:46 Valduha Dzērieni
Lasīt
YouTube bū... 05.Martā.2024, 15:58 sālītis Būve
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja: Valduha


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024