1l Štrengrā un mantas rokā. Štengrais atver durvis pētnieciskām ekspedīcijām pa bēniņiem. Pārējās bildes ielikšu vēlāk. Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
Labvakar! Kuzņecova ražotne vēlāk pārtapa par Rīgas farforu fabriku, kura ražoja arī porcelāna figūriņas bilde ar tautisku pārīti. Toties tagad nav vairs ne farforu fabrikas, ne Kuzņecova rūpnīcas.
Labvakar! Rusij77 tieši tā. Man viena paziņa tur strādāja par trauku apgleznotāju, stāstīja ļoti interesantas lietas par unikālām servīzēm, kādas izgatavojuši pēc valdošās partijas uzdevumiem. Otomārs, varbūt var uzzināt, kas izgatavojis pirmajā slaidā redzamās figūriņas, tās varētu būt no kādas vācu porcelāna ražotnes?
Pirmajā bildē figūra""Lauva un zaķis"" ĻEŅINGRADAS FAJANSA RŪPNĪCA[ĻFZ] 50-60GADI. Esmu maazliet aci piešāvi uz šādiem izstrādājumiem-garām točno mierīgi nevaru paiet Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.
1l Štrengrā un mantas rokā. Štengrais atver durvis pētnieciskām ekspedīcijām pa bēniņiem.
Man Štengro nevajadzēja, jo rakājos pa savas mājas bēniņiem, un re ko izrakāju: Divi Kuzņecova ķeizarlaiku šķīvji (dziļais un seklais) Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Un divi interesanti šķīvīši velns zin kam Otrā pusē abiem mazs zīmodziņš (J. Jakson & Co Riga). Par tādu "štancētavu" nebiju dzirdējis. Varbūt kādam in kāda informācija? Kopumā nekas liels, turklāt Kuzņecova trauki tādi pabēdīgi, bet tik un tā patīkami! Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!