Sestdiena, 20.Aprīlī.2024, 00:51
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Bibliotēka - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viskautkas » Virtuve » Bibliotēka (kulinārijas receptes un noslēpumi)
Bibliotēka
sancho76Datums: Pirmdiena, 10.Janvārī.2011, 20:12 | Komentāri # 1
Klaidonis

Komentāri: 3215
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...

parcopi.lv šefs zem segvārda Aigars izveidojis "Vēžu pagatavošanas recepšu un zivju
pagatavošanas recepšu apkopojumu"
e-versijā

Ievads:

Zivju pagatavošanas receptes sāku vākt jau diezgan pasen, bet kādu laiku atpakaļ sāku
vākt arī vēžu pagatavošanas receptes. Jau kādu laiku galvā brieda ideja kaut kādā
veidā tās apkopot vienā krājumā, tā lai cilvēkam katrreiz nav jāskatās forumā. Šo
krājumu var izprintēt un tas būs kā recepšu grāmata. Nu jau nedaudz ir savācies gan
zivju, gan vēžu pagatavošanas recepšu, tāpēc beidzot nobriedu šim pasākumam.
Pārsvarā mēģinu vākt saldūdens zivju receptes, kas pārsvarā ir makšķernieku lomos,
bet ir apkopotas arī jūras zivju pagatavošanas receptes. Pārsvarā tādu, kuras
makšķernieki paši var noķert, vai kuras tiek iegādātas veikalu plauktos. Par zivju
gatavošanu un ēšanas paradumiem jau daudz - maz visiem ir zināms, bet par vēžu
ēšanas paradumiem mazāk, tāpēc ievadā gribētos nocitēt Eduka rakstīto par vēžu
ēšanas paradumiem.

Autors: parcopi.lv
Valoda: latviešu
Formāts: pdf
Izmērs: 755KB
Piedāvāju jums ekskluzīvu iespēju iepazīties ar šo darbu ---> Pieejams tikai lietotājiem


Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !

Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ
Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
 
AigarsDatums: Pirmdiena, 10.Janvārī.2011, 20:13 | Komentāri # 2
Platīnmeistars

Komentāri: 1481
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Labu visiem apetīti ;)
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
 
sancho76Datums: Svētdiena, 13.Februārī.2011, 01:47 | Komentāri # 3
Klaidonis

Komentāri: 3215
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...

Nosaukums: Latvijas sēņotāja ceļvedis
Autori: Latvijas valsts meži
Lappuses: 84
Izmērs: 4Мb
Formāts: pdf
Valoda: Latviešu
Novilkt: Pieejams tikai lietotājiem


Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !

Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ
Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
 
JaunlatvietisDatums: Svētdiena, 13.Novembrī.2011, 04:50 | Komentāri # 4
Vietējais guru
Komentāri: 115
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Ar joni nāk Ziemassvētki/
Klasiskās,kraukščīgās medus piparkūkas
* 900 g cukura
* 100 g medus
* 200 g ūdens
* 1,3 kg miltu
* 1 tējkarote sodas
* 500 g sviesta
* 100 g krējuma
* 3 olas
* 50 g piparkūku garšvielu

Pagatavošana:
* Piparkūku mīklas pamatu pamats ir pareizi pagatavota karamele. To gatavo šādi: katliņā ieber cukuru un kausē uz lēnas uguns. Cik brūns būs karamelizētais cukurs, tik brūnas izskatīsies arī piparkūkas;
* Karamelei turpat katliņā pievieno medu, tad pieliec arī sviestu un visu kārtīgi samaisi. Masai pielej ūdeni un vēl nedaudz pavāri;
* Iegūtajai masai pievieno piparkūku garšvielas un pusi no receptē paredzētā miltu daudzuma. Masu turpina vārīt vēl divas minūtes, tad noņem no plīts, atdzesē. Mīklai jābūt nedaudz staipīgai.
* Kad mīkla atdzisusi, pievieno pārējās sastāvdaļas: sodu,;kas samaisīta ar skābo krējumu, sakultas olas un arī atikušos miltus. Mīklu kārtīgi izmīci un, ja šķiet, ka tā ir pārāk šķidra, līp pie rokām, pievieno vēl miltus;
* Mīklu savel bumbā un atstāj vismaz uz vienu dienu ledusskapī. Ja mīklu ledusskapī noturēsi nedēļu, tā būs tik aromātiska, ka, cepot piparkūkas, smaržos ne vien visa māja, bet arī pagalms.
 
Forums » Viskautkas » Virtuve » Bibliotēka (kulinārijas receptes un noslēpumi)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Karš Austr... 19.Aprīlī.2024, 16:29 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Te rakstām... 19.Aprīlī.2024, 06:46 rukets Pļāpātuve
Lasīt
Mūsdienu K... 19.Aprīlī.2024, 06:10 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Vērmahta u... 17.Aprīlī.2024, 13:08 Valduha WW2
Lasīt
Video 17.Aprīlī.2024, 05:37 Valduha Humors
Lasīt
Laika apst... 12.Aprīlī.2024, 18:22 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Bildes 06.Aprīlī.2024, 21:46 007 Humors
Lasīt
WWII kāpur... 05.Aprīlī.2024, 08:30 Valduha WW2
Lasīt
Bērzu sula... 03.Aprīlī.2024, 05:46 Valduha Dzērieni
Lasīt
YouTube bū... 05.Martā.2024, 15:58 sālītis Būve
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja:


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024