Neidentificēts priekšmets.
|
|
foxterjer | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 00:11 | Komentāri # 1 |
Ostaps Benders
Komentāri: 124
Balvu ielāde ...
| Bieži gadās atrast visādus lielākus, un mazākus priekšmetus kurus nu nekādi nevar identificēt. Parasti gaidu līdz atradīšu vēl kādu tādu pašu. Ir gadijušās sašautas tehnikas detaļas, visādi kronšteini, rimbuļi, bimbuļi u.c artefakti. Visi gaida kad tiks celti saules gaismā un pētīti. Nu tagad ir izveidojies viens pāris nesaprotamas izcelsmes artefaktu. Ir tikai saprotams tas, ka abi ir vienādi, un tas, ka uz abiem ir "uzrauti" gaisā. Varbūt, ka tās ir atliekas no kautkādas munīcijas? Uz viena korpusa ir tāds tākā dzelzs "puļķis". Un abiem iekšpusē ir mazs gabaliņš no vītnes. Varbūt kādam ir gadījies atrast ko līdzīgu?
Nav miera vairs mūsu zemē, kopš Viestards ir aizgājis veļos. Bet krusta priekšā NEKAD, Zemgaļi nekritīs ceļos.
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 08:09 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| foxterjer, nenjem ljaunaa, bet mans ieteikums buutu klaat pievienot kadu meeram ieriici, vai arii pie bildeem noraadiit aptuveno diametru un aptuveno garumu.... savaadak peec bildeem taads dzelzgabals vien izskataas
|
|
| |
|
sipciks | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 09:49 | Komentāri # 4 |
Tāmniece
Komentāri: 109
Balvu ielāde ...
| Kas ir "katjusa" ?
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
|
|
| |
foxterjer | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 10:18 | Komentāri # 5 |
Ostaps Benders
Balvu ielāde ...
| Quote (nēģis) Neapsaubami taas ir katjusas atliekas
Man jau ar tādas aizdomas ir... Un vienā melnbaltā bildē iekš wikipēdijas, kur divi krieveļi pārlādē aparātu, izliekas, ka lādiņam aizmugurē ir tieši tāds pats dzelzs puļķis, kā tam manis atrastajam. Pašam arī ir gadījušies tamlīdzīgi atradumi?
Tottenkopf,
Jā. Tā arī izdarīšu. Garums abiem ir visai nevienāds, bet varu pamērīt diametru.
Pievienots (08.Jūnijs.2011, 10:18) --------------------------------------------- Quote (sipciks) Kas ir "katjusa" ?
Šitas-
Nav miera vairs mūsu zemē, kopš Viestards ir aizgājis veļos. Bet krusta priekšā NEKAD, Zemgaļi nekritīs ceļos.
Komentāru rediģēja foxterjer - Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 10:54
|
|
| |
|
foxterjer | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 10:48 | Komentāri # 7 |
Ostaps Benders
Balvu ielāde ...
| Quote (nēģis) ir man vairaakas
Ir kāda, kurai arī spārneļi klāt?
|
|
| |
|
foxterjer | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 11:33 | Komentāri # 9 |
Ostaps Benders
Balvu ielāde ...
| nēģis,
Nu un ir viņai uz korpusa tas dzelzs puļķis? Tas puļķis man izskatās tieši tāds, lai viņš tiktu iekarināts iekš sliedes un slīdētu pa to.
|
|
| |
|
007 | Datums: Trešdiena, 08.Jūnijā.2011, 16:51 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| http://www.vesturesklubs.lv/forum/58-136-1
|
|
| |
Aestus | Datums: Ceturtdiena, 21.Jūlijā.2011, 21:47 | Komentāri # 12 |
Observators
Komentāri: 47
Balvu ielāde ...
| Es šitādu pašu atradu Ropažu pusē... bedrē... atstāju turpat mežā.
Kas senatni pētī - nākotni svētī.
|
|
| |
|