Lūgšanu krelles
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valduha | Datums: Ceturtdiena, 26.Novembrī.2015, 17:25 | Komentāri # 10 |
Stāstnieks
Komentāri: 12257
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Es nopietni saku. K98 stobru tīrākais. Jā, es atzīstos - esmu "losis"! Bija atbraucis Motomix, un manas "krelles" identificēja kā stobra tīrāmo...
Quote rukets ( ) Ne velti Valduha, ir stāstnieks Meilis, maita vainīgs -krievu krelles, krievu krelles... Šitādu kaunu pār visu ģīmi... Bet, ja nopietni, tad tādu lietu nemaz nezināju. Kā saka - mūžu dzīvo, mūžu mācies! Paldies Kašātājam un Motomix!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
007 | Datums: Ceturtdiena, 26.Novembrī.2015, 18:25 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Valduha, ..nu vecīt..Tu gan laid...šito slauķi katrs puika pazina manos bērnības laikos...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
motomix | Datums: Piektdiena, 27.Novembrī.2015, 10:37 | Komentāri # 18 |
Vietējais guru
Komentāri: 150
Balvu ielāde ...
| Valduha, neķer kreņķi, kļūdīties ir cilvēcīgi! Visas lietas mēs zināt ar nevaram, kaut arī jāpiekrīt Ikaram, pēcakara puikām, gan paši tīrāmie komplektiņi, gan slauķi netrūka. Un to, ka slauķi VARĒJA piemērot krellēm, arī nevar noliegt, jo līdzība ir! Karavīra izdomai robežu nav, it sevišķi kara apstākļos!
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
|
|
| |
motomix | Datums: Piektdiena, 27.Novembrī.2015, 10:46 | Komentāri # 19 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Un te būs bilžuks komplektiņam!
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
Komentāru rediģēja motomix - Piektdiena, 27.Novembrī.2015, 10:48
|
|
| |
Valduha | Datums: Piektdiena, 27.Novembrī.2015, 11:40 | Komentāri # 20 |
Stāstnieks
Komentāri: 12257
Balvu ielāde ...
| Quote motomix ( ) Un to, ka slauķi VARĒJA piemērot krellēm, arī nevar noliegt, jo līdzība ir! Karavīra izdomai robežu nav, it sevišķi kara apstākļos! Paldies par mierinājumu! Papētīju vēlreiz, lūk tīrāmais komplekts
un lūk fragments no "krellēm"
Tādu savienojumu oriģinālā neredzu. Vai tik kāds sarkanarmietis nebūs to pārtaisījis par krellēm? Ahā! Tātad tomēr krelles! Kurš te teica, ka Valduha ir losis! Kurš te kašķi meklēja!
Quote Valduha ( ) Jā, es atzīstos - esmu "losis"! Ups, pats tā teicu...
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 27.Novembrī.2015, 17:32 | Komentāri # 22 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tādu savienojumu oriģinālā neredzu. Vai tik kāds sarkanarmietis nebūs to pārtaisījis par krellēm? ..tur variants sekojošs..lai fiksāk stobru iztīrītu,salika kopā divas,vai pat trīs ķēdes,slauķi pa vidu,tad izvēra caur stobru,un birstēja divatā.tudi,sudi obratno..
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 27.Novembrī.2015, 21:36 | Komentāri # 24 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Tu atkal mani sāpini... ..labi,ka sāp tikai sirds....un,nesāp kaut kur citā vietā... ..un vēl....laikam Tev SŪRA bērnība bijusi,,,neesi paspēlējies ar pareizajām mantiņām...
|
|
| |
motomix | Datums: Sestdiena, 16.Aprīlī.2016, 10:08 | Komentāri # 25 |
Vietējais guru
Balvu ielāde ...
| Vēl viens "lūgšanu kreļļu" pielietojuma veids ;)
Komentāru rediģēja motomix - Sestdiena, 16.Aprīlī.2016, 10:28
|
|
| |