|
Ziedo vietnes attīstībai!
Karš Austrumukrainā
| | | | | |
sālītis | Datums: Sestdiena, 16.Jūlijā.2022, 20:55 | Komentāri # 1405 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2064
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha (  ) Vēl vienas, bijušās, munīcijas noliktavas vieta Luganskas pusē. No ēkas nekas nav atlicis. Vienīgi, izdegusī, haubice 2С19 «Мста-С», liecina par par, šeit notikušo, elli... Koks stumbrs bez zariem un nomizots... Jācer, ka kāds orks arī tur ellē kvalitatīvi kopā ar dzelžiem demilitarizējās.
|
|
| |
Valduha | Datums: Sestdiena, 16.Jūlijā.2022, 21:28 | Komentāri # 1406 |
Stāstnieks
Komentāri: 11374
Balvu ielāde ...
| Raķešu trieciens pa Viņņicas centru.
Pēdējā raidījumā "Marks Feigins un Aleksejs Arestovičs - 142. kara diena" no 16:00 minūtes
Arestovičs mani pārsteidza. Es saprotu, cilvēks izglītots, gudrs. Viņam liekas, ka, lai apšaudītu, tālu no frontes līnijas esošu, pilsētas centru, jābūt kaut kādai idejai, sarežģītu gājienu kombinācijai. Šajā sakarā atļaušos izstāstīt anekdoti, jebšu, kā Jēzuss, runāšu līdzībās:
Atlido uz Zemi citplanētietis. Viņa uzdevums ir uzzināt šīs planētas aborigēnu domu gājienu. Viņš pārvēršas par skaistu meiteni, un teleportējas Parīzē. Tur pirmajam pretimnācējam saka - iesit man pa purnu! Un lasa viņa domas - Nu kā lai es situ tādai skaistai meitenei? Un vispār, pacelt roku pret sievieti ir nepieņemami. Nē, nesitīšu! Tad viņš teleportējas Ņujorkā. Tur pirmajam pretimnācējam saka - iesit man pa purnu! Un lasa viņa domas - Nu jā, iesitīšu, viņa mani iesūdzēs tiesā, tiesa piedzīs pāris miljonus, nē, paldies! Tad viņš teleportējas uz Krievijas Tveras abgabalu. Tur pirmajam pretimnācējam saka - iesit man pa purnu! Un lasa viņa domas - Sitiens pa purnu ar labo roku, bet domu nav. Viņš saka, iesit man vēlreiz! Un lasa viņa domas - Sitiens ar kreiso roku, bet domu nav. Citplanētietim sāk likties, ka, domu lasīšanas procesors sabojājies. Viņš saka, iesit man vēlreiz! Un lasa viņa domas - Pusminūtes pauze, un tad parādās doma - varbūt ar kāju iep_st?
Tieši tāds ir Krievijas "gopņika" domu gājiens. Šāva ar raķetēm pa vienu pilsētu, otru pilsētu. Un tad parādījās doma - varbūt iep_ist pa Viņņicu? Nav tam bomzim citu domu! Vienkārši NAV!
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
|
|
| |
Valduha | Datums: Sestdiena, 16.Jūlijā.2022, 21:40 | Komentāri # 1407 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis (  ) Koks stumbrs bez zariem un nomizots... Jācer, ka kāds orks arī tur ellē kvalitatīvi kopā ar dzelžiem demilitarizējās. Tur jau tā lieta, ka krievu karavīri masveidā atsakās strādāt munīciju noliktavās.  No otras puses (Krievijas) raugoties, nav ļaunuma bez labuma. To, vairāku simtu karavīru, kuri strādāja šajās, pāri par 20 iznīcinātajās munīcijas noliktavās, vienkārši nav. Pelnos pat DNS neatradīsi. Nav līķa, nav jāizmaksā kompensācija. Kā mēs varam zināt, kur pazudis jūsu dēls? Gan jau dzerstās tuvējā ciemā...
|
|
| | | | | | | | | |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 18.Jūlijā.2022, 10:26 | Komentāri # 1416 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Te tāda klasiska Krievijas Aizsardzības ministrijas feika atspēkojums:
Šo paziņojumu loģika ir vienkārša - tā jāuztver, kā apgriezti proporcionāla. Ja krievs stāsta, ka ukraiņi apšauda savus ciemus, tas nozīmē, ka krievi apšaudījuši kādu no saviem ciemiem. Tā teikt, lūk fašisti. Ja krievi kādā no, okupēto pilsētu, skolām izvietos zenītiekārtas, tad viņi paziņos, ka ukraiņi šo 0pciju veikuši Odesā. Arvienvārdsakot, ja krievu karavīrs piedirsīs bikses, tad automātiski parādīsies Krievijas Aizsardzības ministrijas paziņojums, ka ukraiņu karavīrs Doņeckas frontē piedirsis bikses.
|
|
| | | | | |
Valduha | Datums: Trešdiena, 20.Jūlijā.2022, 11:10 | Komentāri # 1421 |
Stāstnieks
Balvu ielāde ...
| Interesanti, kam jānotiek, lai "otrās" pasaules armijas virspavēlnieks, kurš neizlien no bunkura, būtu spiests klātienē tikties ar, sankciju nomocītās, Irānas vadoni?

Эх, Вовка, подвёл Ты нас, старых болшевиков!
|
|
| | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 06.Decembrī.2023, 20:56 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Ikars | ▼ | 04.Novembrī.2023, 00:21 | 007 | Pļāpātuve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 27.Oktobrī.2023, 08:45 | rusij77 | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 29.Septembrī.2023, 16:59 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Hitlera tē... | ▼ | 19.Septembrī.2023, 07:25 | 007 | Ceļojumi | Lasīt | Sports | ▼ | 07.Septembrī.2023, 14:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Divi šašli... | ▼ | 02.Septembrī.2023, 15:28 | Valduha | Virtuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 31.Augustā.2023, 14:02 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Jautājumi ... | ▼ | 31.Augustā.2023, 11:02 | Valduha | Jautājumi-atbildes (FAQ) | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 03.Augustā.2023, 19:10 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: 007, nēģis, zed, sālītis, Kalnietis
Copyright sancho76 © 2008-2023
|
|
|