ZAZ 968M
|
|
|
Garais | Datums: Sestdiena, 15.Februārī.2014, 21:20 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| Jābrauc uz salidojumu.
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Sestdiena, 15.Februārī.2014, 23:24 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Suppper !!!!! kārtīgs limuzīns..... Es ar meklēju zazu,bet tikai vabolīti.
|
|
| |
|
|
|
|
|
TiiFs | Datums: Svētdiena, 16.Februārī.2014, 14:44 | Komentāri # 11 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote coffee ( ) Starpcitu, cik tādam zapim ceļa nodoklis???
2013. gadā bija kaut kādi 24 Ls. Nezinu kas un kā šogad.
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |
|
Ketu | Datums: Svētdiena, 16.Februārī.2014, 16:06 | Komentāri # 13 |
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Quote Suppper !!!!! kārtīgs limuzīns..... Es ar meklēju zazu,bet tikai vabolīti. Pazīstu cilvēku kuram pieder vabolīte, salātzaļā krāsā. Tel. numurs man nav, bet ja ir interese varu kautkā mēģināt sakontaktēt. Neesmu pēdējā laikā redzējis to auto, bet tas bija ļoti labā kārtībā un rezervē bija pilnīgi jauns motors. Kautkur man jābūt bildei datorā, vēlāk varbūt uzmeklēšu.
...
|
|
| |
|
|
Gollums | Datums: Svētdiena, 16.Februārī.2014, 21:52 | Komentāri # 16 |
Balvu ielāde ...
| Quote Ketu ( ) Pazīstu cilvēku kuram pieder vabolīte, salātzaļā krāsā. Tel. numurs man nav, bet ja ir interese varu kautkā mēģināt sakontaktēt. Neesmu pēdējā laikā redzējis to auto, bet tas bija ļoti labā kārtībā un rezervē bija pilnīgi jauns motors. Kautkur man jābūt bildei datorā, vēlāk varbūt uzmeklēšu - ooooooo - tas būtu baigi forši,kočiņš no manis
|
|
| |
TiiFs | Datums: Svētdiena, 16.Februārī.2014, 22:00 | Komentāri # 17 |
Mecenāts
Komentāri: 476
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) an tēvamāsai bija vecāks, ar tām lielajām dzesēšanas sprauslām sānos,
Tā saucamā Vardīte
Ērglis lido augstu, toties suslikus neiesūc reaktīvajos dzinējos.
|
|
| |
motomix | Datums: Pirmdiena, 17.Februārī.2014, 11:24 | Komentāri # 18 |
Vietējais guru
Komentāri: 150
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis ( ) un pilsētas meiteņu kāri-pavadošiem skatieniem
Dāmām jau gadus neskaita!
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
|
|
| |
|
motomix | Datums: Pirmdiena, 17.Februārī.2014, 18:44 | Komentāri # 20 |
Vietējais guru
Komentāri: 150
Balvu ielāde ...
| Krusttēvam kādu brīdi šitāds vāģīts bija, augumā liels vīrs, iekāpšana nebija viegla un ātra, bet pašu braukšanu līdz šim bŗīdim neesmu sapratis, jo no malas izskatījās, ka stūre vēderā, ātrumpārslēgs uz tausti...bet uz priekšu gāja un apstājās arī
"Vajag tikai gribēt dzīvot un nebaidīties nāves, tad jau vienmēr izkulsies!" /Miervaldis Ādamsons/
|
|
| |
Gollums | Datums: Pirmdiena, 17.Februārī.2014, 20:14 | Komentāri # 21 |
Balvu ielāde ...
| Quote paligs ( ) Es gan pats aizrunāju ,bet ja līdz pavasarim nesavākšu naudiņas - lai nepārpērk varu ustupitj ..... - nemšu vērā,pašlaik man te uzradušies vairāki piedāvājumi. Likteņa ironija - kādus trīs gadus atpakaļ man meta pakaļ labu vaboli,bet tad nebija ,kur šamējo likt un tagad paskat kā cenas uzlēkušas......
|
|
| |
|
|
|
Gengis | Datums: Svētdiena, 02.Martā.2014, 00:27 | Komentāri # 25 |
Vietējais guru
Komentāri: 105
Balvu ielāde ...
| Tā ,kā šo vasaru sola karstāko pēdējos 140 gados,tad laikam šo aparātu šovasar uz LV ceļiem neredzēsim!!!
|
|
| |