Lapzeme
|
|
|
sālītis | Datums: Sestdiena, 29.Augustā.2020, 17:50 | Komentāri # 27 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2301
Balvu ielāde ...
| Quote Meilis () Laiks sāka strauji mainīties un nākamajā naktī teltī sajutām, ka paliek kājām vēsi. No rīta +3 grādi līst lietus ar slapju sniegu. būsi šo draņķa laiku visu atvedis sev līdzi šurp, varēji jau pagaidām atstāt ziemeļos.
Quote Pirmā man pieteicās polārlīdaka, nezināju ka te tādas dzīvo. izskatās arī ar strupāku "knābi", nekā pie mums.
Quote Un man patīkamākais pārsteigums - 1,15kg alata. Skaista trofeja- apsveicu!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meilis | Datums: Sestdiena, 05.Septembrī.2020, 19:55 | Komentāri # 41 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Laika apstākļi nākamajā dienā sāka mainīties uz slikto pusi un vairums biedru izlēma ka jāiet uz busu, biju pret to, bet man nācās šoreiz piekāpties. Gribēju palikt vēl šajā namiņā, jo iepriekšējā dienā 2 foreles man pieķērās krietni lielākas, nekā parasti, bet laikam pieredzes trūkuma dēļ nevarēju tās izvilkt krastā. Auklu tina no spoles pamatīgi, ik pa brīdim izlecot vismaz pusmetru virs ūdens purinot galvu, lai atbrīvotos no vizuļa... un abas tā arī norāvās pie krasta... Atkāpāmies līdz Ifjordam un palikām namiņā, jo laiciņš lietains un brīžiem stipri vējains. Kamēr pārējie pievakarē biedri iebrauca fjordā es devos uz vienu kalnu ezeru nokārtot rēķinus ar forelēm. Ķērās labi, bet mazs izmērs. Visas piecas palaidu brīvībā.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
Meilis | Datums: Otrdiena, 08.Septembrī.2020, 10:13 | Komentāri # 44 |
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Man ezeri nedeva šoreiz nevienu zivi, bet puišiem laivā piedzīvojumi bija labi. Lielākā zivs, protams, iztina daudz auklas un norāvās, bet mazākas pievilka pietiekoši, lai kastes būtu pilnas. Gaidīsim nākamo sezonu, un tad gan tām polārajām zivīm parādīsim, kur vēži ziemo!
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|