|
Ziedo vietnes attīstībai!
Vajadzīga palīdzība!
| |
Jānis | Datums: Piektdiena, 11.Martā.2011, 20:03 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Vai kāds lūdzu no mūsu godājamiem foruma biedriem nevarētu lūdzu pateikt,kur Latvijā var iegādāties šo smēri priekš kapara monētu patinēšanas? Esmu dzirdējis,ka šī smēra esot dabūjama caur Ebay,bet man nav tādu iespēju no turienes viņu te atransportēt. Varbūt,kāds no mūsu foruma Ebay spečukiem varētu man izpalīdzēt ? Būtu ļoti [pateicīgs. Smēre cik zinu ar visu piegādi maksā ap 6-8 Latiņi.
|
|
| |
Jānis | Datums: Piektdiena, 11.Martā.2011, 20:05 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| Quote (Jānis) Vai kāds lūdzu no mūsu godājamiem foruma biedriem nevarētu lūdzu pateikt,kur Latvijā var iegādāties šo smēri priekš kapara monētu patinēšanas? Esmu dzirdējis,ka šī smēra esot dabūjama caur Ebay,bet man nav tādu iespēju no turienes viņu te atransportēt. Varbūt,kāds no mūsu foruma Ebay spečukiem varētu man izpalīdzēt ? Būtu ļoti [pateicīgs. Smēre cik zinu ar visu piegādi maksā ap 6-8 Latiņi. Meiģināju pievienot smēres foto,bet neizdevās! Labi smēres nosaukums ir .Deller's Darkener
|
|
| | |
Jānis | Datums: Sestdiena, 12.Martā.2011, 00:30 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| Paldies zigis! Pēc to divu monētu salīdzinājumiem,kāda izskatījās monēta pirms un pēc smēres lietošanas. Rezultāts man patikās,bet vai tās smērvielas visas,kas ir dabūjamas tais ārzemēs nabojā to monētu ar laiku !? Sastāvu takš noteikti tās smērvielas mēs nezinam...
|
|
| | | |
Jānis | Datums: Sestdiena, 12.Martā.2011, 01:05 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Quote (KurmisV) Ja atmina nevil vajadziga bija seera ziede. vareeja nopirkt aptiekaa. Jā KurmisV tā arī ir viena no labām metodēm tieši,kas ir domāts priekš kapara monētām,bet ne pati labākā,jo ja monētu nemākulīgi tīra var sadedzināt monētu. Pēc tam viņa paliek melna. Tāpēc es jau arī gribēju vairākas receptes dabūt,lai var pielietot visādos veidos. Sēra ziedi vakar pats biju nopircis un arī izmeiģinājis uz Bīrona kapara šiliņu,teikšu rezultāti mani iepriecināja,bet ne vienmēr jau izdosies,kā vēlētos.
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Karš Austr... | ▼ | 19.Septembrī.2023, 10:25 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Hitlera tē... | ▼ | 19.Septembrī.2023, 07:25 | 007 | Ceļojumi | Lasīt | Sports | ▼ | 07.Septembrī.2023, 14:56 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Divi šašli... | ▼ | 02.Septembrī.2023, 15:28 | Valduha | Virtuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 31.Augustā.2023, 14:02 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Jautājumi ... | ▼ | 31.Augustā.2023, 11:02 | Valduha | Jautājumi-atbildes (FAQ) | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 03.Augustā.2023, 19:10 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | [1974] “Pa... | ▼ | 24.Jūlijā.2023, 22:21 | Kalnietis | Pļāpātuve | Lasīt | Kas tas ir... | ▼ | 14.Jūlijā.2023, 07:49 | Valduha | WW2 | Lasīt | Video | ▼ | 02.Jūlijā.2023, 06:09 | Valduha | Humors | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: 007, nēģis, zed, sālītis, Kalnietis, Bogdansnq, Antoniohhm
Copyright sancho76 © 2008-2023
|
|
|