Svētdiena, 06.Septembrī.2026, 04:17
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem.... - Page 76 - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]

Ziedo vietnes attīstībai!
Foruma moderators: otomars, Valduha, Meilis  
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
TottenkopfDatums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1

Balvu ielāde ...

Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā....
P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....

Tikai nepaliekam par šadiem.....

KetuDatums: Trešdiena, 26.Oktobrī.2016, 20:33 | Komentāri # 1876
Tematiķis
Komentāri: 203
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Vai kāds izmantoja izdevīgo momentu jūra atkāpjas
Jā un vai kāds var ko pakomentēt par šo? http://ritakafija.lv/2016....ks-foto Nekur neko sīkāk neatrodu ne kas par kuģi, no kādiem laikiem utt.

...

Komentāru rediģēja Ketu - Trešdiena, 26.Oktobrī.2016, 20:34

ValduhaDatums: Trešdiena, 26.Oktobrī.2016, 20:50 | Komentāri # 1877
Stāstnieks

Komentāri: 13193
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Par vrakiem var palasīt te:
Pieejams tikai lietotājiem

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

ValduhaDatums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 17:17 | Komentāri # 1878
Stāstnieks

Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Skumji, bet izskatās, ka neviens vairs nerok... doma

ruketsDatums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 18:49 | Komentāri # 1879
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Quote Valduha ()
Skumji, bet izskatās, ka neviens vairs nerok...

Tu arī pamanīji bimbat labi ka Tu mums vēl esi, kas tēmas papildina, citādāk būtu jāslēdz tā bode ciet. Nezinu kas tas ir, rudens atslābums vai vienkārši slinkums, manā gadījumā vēl 3 konkurenti uz datoru, jo bilžu pievienošana un tēmas veidošana prasa laiku.

Kas tas ir un cik tas maksā?

TottenkopfDatums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 19:18 | Komentāri # 1880

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
rudens atslābums vai vienkārši slinkums

Vai arī līdz acīm iegrimuši darbos. Uzkritīs sniegs, gan parādīsies arī tauta. Es piemēram šodien pa Kabiles pusi kaplējos. Nekā interesanta kopējai apskatei.

P.S. Ir nepieciešamas jaunas asinis forumā, cik zinu ir pieteikušies vairāki jauni kandidāti, bet nu netiek apstiprināti nezināmu apstākļu dēļ.

nēģisDatums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 19:39 | Komentāri # 1881
Zemgales rakaris

Komentāri: 2879
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Taa viņš ir,kaut kāds panīkums iestājies.Par cik mums tādi likumi ,ka ar senatni nevar plātīties,domāju daļëji tass saistīts ar to..
Arī Tottenkopf taisnība,ka vajadzigas jaunas asins,jo katra lietaa iestājas rutīna un vajag kādu kas pavelk

OberschutzeDatums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 20:00 | Komentāri # 1882
Observators
Komentāri: 78
 Izgājis
Par aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote Valduha ()
Skumji, bet izskatās, ka neviens vairs nerok...

Gan, gan laika maza saistībā ar jaunu nodarbi, gan arī pēdējās reizes bija tik depresīvi rezultāti, ka nebija arī tā īsti ko atrādīt... Cik tad vairs čaulītes bildēt.

Nedzeru, nesmēķēju- hokeju neskatos...

007Datums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 20:11 | Komentāri # 1883

Balvu ielāde ...

Quote Tottenkopf ()
P.S. Ir nepieciešamas jaunas asinis forumā, cik zinu ir pieteikušies vairāki jauni kandidāti, bet nu netiek apstiprināti nezināmu apstākļu dēļ.

šefs forumā ir ..nu jau dienas divas pēc kārtas..kas par lietu??kāpēc neapstiprina jaunos..\//
..par sevi saku...netieku galā ar foto saspišanu,lai var ielikt...NEPROTU ciest pāris bildes būtu...bet,ne no rakumiem..

ValduhaDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 05:02 | Komentāri # 1884
Stāstnieks

Izgājis
Quote 007 ()
..par sevi saku...netieku galā ar foto saspišanu,lai var ielikt...NEPROTU pāris bildes būtu...bet,ne no rakumiem..

Lieta darīta! Speciāli Tev ieliku pamācību. ja

ValduhaDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 05:28 | Komentāri # 1885
Stāstnieks

Izgājis
Quote nēģis ()
Taa viņš ir,kaut kāds panīkums iestājies

Quote rukets ()
Nezinu kas tas ir, rudens atslābums vai vienkārši slinkums

Nu jau pat Meili uz rakšanu vairs nevar pierunāt! dusma Sēž mājās pie siltas plīts un tik rībina savas bungas... :D

007Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 09:21 | Komentāri # 1886

Balvu ielāde ...

Quote Tottenkopf ()
007, aizej uz šo lapu, tur tev palīdzēs samazināt bilde

...;nu re..lielais paldies,super laba saite..un bez kautkādas čakarēšanās..aliņš no mani,kad tiksimies. aplausi

AmigoDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 10:15 | Komentāri # 1887
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1868
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Skumji, bet izskatās, ka neviens vairs nerok.. Valduha,
Tā laikam sanāk , arī es savu Goldmaxu nopārdevu un nu jāpēta ko vietā ņemt. doma

MeilisDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:04 | Komentāri # 1888
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Quote Amigo ()
arī es savu Goldmaxu nopārdevu un nu jāpēta ko vietā ņemt.

Oho! Kā teiktu Rainis - izdzīvos tie kas mainīsies. Vietā ņemsi, piemēram, abonementu uz bibliotēku vai kaut ko vēl garīgi vērtīgāku? :)

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

KašātajsDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:28 | Komentāri # 1889
Gredzenu pavēlnieks

Komentāri: 1182
 Izgājis
Amigo kungs gatavojās ziemas miegam. Kas zin ko pa vakariem ar sieviņu sadomās. Solija mani pārspēt. kikina

ruketsDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:43 | Komentāri # 1890
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1, zvanīju datorčalim šis saka, ka iespēja atgūt failus minimāla bimbat
Lieta tāda, ka visi faili kodēti un šis vīruss pieprasa maksu par failu atkodēšanu. Bija jau lietas, ko saglabāju fleškā, bet nu viena daļa bildes laikam būs jānoraksta, jo visdrīzāk kompis būs vienkārši jāpārinstalē ar visām no tā izrietošajām sekām. Iesaku visiem dubultā saglabāt svarīgos failus, jo šī sērga izplatās.

TottenkopfDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 16:00 | Komentāri # 1891

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1

Vīrusu pašu izdzēsi no kompja?

ruketsDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 17:19 | Komentāri # 1892
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Pats neko nedariju, atdevu kasti meistaram, cik palasiju tad diezgan smags gadijums, jo ar izdzesanu nekas vel nav lidzets, tos failus gruti esot atkodet. Izspiedeji 500 dolikus prasa par atkodesanas atslegu, laupitaji butu kadu simbolisku sumu prasijusi nebutu zel samaksat ja reiz esmu uzgrabies.

TottenkopfDatums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 21:45 | Komentāri # 1893

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
laupitaji butu kadu simbolisku sumu prasijusi nebutu zel samaksat ja reiz esmu uzgrabies

Ja arī tu naudu pārskaitītu, tad arī tev kodu vienalga neatsūtītu, bet ja arī nosūtītu, tad vienalga visu neatkodētu, sēdētu kā narkomāns uz adatas.
Palasījos, nemaz tik traks nav, var tikt galā bez pārinstalešanas.

ruketsDatums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 09:01 | Komentāri # 1894
Cienījams cilvēks
 Izgājis
Parinstalesana jau par skadi nenaks galvanais lai pirms tam megina kadus failus saglabt. Tad jau zinosu par rezultatiem.

007Datums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 09:47 | Komentāri # 1895

Balvu ielāde ...

Quote rukets ()
Mans kompis saķēris nelāgu kaiti

..paldies dievam,ka pats neesi saķēri to nelabo kaiti.. coolio
...citādi,ko lai saka...zinu,kas tas ir...NU NEVAJAG skatīties tās lapas,kas domātas pieaugušjiem trakais trakais trakais trakais trakais trakais trakais trakais trakais

MeilisDatums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 09:55 | Komentāri # 1896
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6565
 Izgājis
Nu jau pie durvīm ''klauvē'' fakinie helloviini. Esiet prātīgi izvēloties maskas! :D

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

007Datums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 11:50 | Komentāri # 1897

Balvu ielāde ...

Meilis, ..es viuņus ar lielu mietu izvadu.. tada trakais trakais trakais pātarus neskaitu,jo nav v ērts..tāpat neviens nedzird trakais

TottenkopfDatums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 17:41 | Komentāri # 1898

Balvu ielāde ...

Quote 007 ()
es viuņus ar lielu mietu izvadu

Kāpēc? es parasti pēc teikuma - "Saldumus vai izjokosim" atbildu - izjokojiet.... un tad nu uz reiz mazie slaisti, uz šara konfektes pelnītāji apmulst un notinās, jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši...

007Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:10 | Komentāri # 1899

Balvu ielāde ...

Quote Tottenkopf ()
jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši...

..man gadus 7 senāk pajokoja,,visas ārdurvis ar klīsteri nosmērēja raksta ..un tas bij tas pat variants,kā Tur saki,,teicu lai izjoko,,uz momenta neko,,tad es durvis ciet,,bet redz..tak sadomāja nekrietnību.

BalooDatums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:40 | Komentāri # 1900
Tematiķis
Komentāri: 166
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote 007 ()
..man gadus 7 senāk pajokoja,,visas ārdurvis ar klīsteri nosmērēja

:D :D :D :D :D :D

būtu iedevis labāk sauju stiklenes :D :D

Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 05.Septembrī.2026, 20:56 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 05.Septembrī.2026, 12:01 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Video 03.Jūlijā.2026, 16:55 Valduha Humors