|
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
| Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
| |
| |
| Ketu | Datums: Trešdiena, 26.Oktobrī.2016, 20:33 | Komentāri # 1876 |
|
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Quote Vai kāds izmantoja izdevīgo momentu jūra atkāpjas Jā un vai kāds var ko pakomentēt par šo? http://ritakafija.lv/2016....ks-foto Nekur neko sīkāk neatrodu ne kas par kuģi, no kādiem laikiem utt.
...
Komentāru rediģēja Ketu - Trešdiena, 26.Oktobrī.2016, 20:34
|
| |
| |
|
|
|
| Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 19:18 | Komentāri # 1880 |
Balvu ielāde ...
| Quote rukets (  ) rudens atslābums vai vienkārši slinkums
Vai arī līdz acīm iegrimuši darbos. Uzkritīs sniegs, gan parādīsies arī tauta. Es piemēram šodien pa Kabiles pusi kaplējos. Nekā interesanta kopējai apskatei.
P.S. Ir nepieciešamas jaunas asinis forumā, cik zinu ir pieteikušies vairāki jauni kandidāti, bet nu netiek apstiprināti nezināmu apstākļu dēļ.
|
| |
| |
|
| Oberschutze | Datums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 20:00 | Komentāri # 1882 |
|
Observators
Komentāri: 78
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha (  ) Skumji, bet izskatās, ka neviens vairs nerok... Gan, gan laika maza saistībā ar jaunu nodarbi, gan arī pēdējās reizes bija tik depresīvi rezultāti, ka nebija arī tā īsti ko atrādīt... Cik tad vairs čaulītes bildēt.
Nedzeru, nesmēķēju- hokeju neskatos...
|
| |
| |
| 007 | Datums: Piektdiena, 28.Oktobrī.2016, 20:11 | Komentāri # 1883 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf (  ) P.S. Ir nepieciešamas jaunas asinis forumā, cik zinu ir pieteikušies vairāki jauni kandidāti, bet nu netiek apstiprināti nezināmu apstākļu dēļ. šefs forumā ir ..nu jau dienas divas pēc kārtas..kas par lietu??kāpēc neapstiprina jaunos..\// ..par sevi saku...netieku galā ar foto saspišanu,lai var ielikt...NEPROTU pāris bildes būtu...bet,ne no rakumiem..
|
| |
| |
|
|
| 007 | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 09:21 | Komentāri # 1886 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf (  ) 007, aizej uz šo lapu, tur tev palīdzēs samazināt bilde ...;nu re..lielais paldies,super laba saite..un bez kautkādas čakarēšanās..aliņš no mani,kad tiksimies.
|
| |
| |
|
|
|
| rukets | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 13:43 | Komentāri # 1890 |
|
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1, zvanīju datorčalim šis saka, ka iespēja atgūt failus minimāla Lieta tāda, ka visi faili kodēti un šis vīruss pieprasa maksu par failu atkodēšanu. Bija jau lietas, ko saglabāju fleškā, bet nu viena daļa bildes laikam būs jānoraksta, jo visdrīzāk kompis būs vienkārši jāpārinstalē ar visām no tā izrietošajām sekām. Iesaku visiem dubultā saglabāt svarīgos failus, jo šī sērga izplatās.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
| |
| |
| Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 16:00 | Komentāri # 1891 |
Balvu ielāde ...
| Quote rukets (  ) Mans kompis saķēris nelāgu kaiti, saucās Cerber Ransomware 4.0.1
Vīrusu pašu izdzēsi no kompja?
|
| |
| |
|
| Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 29.Oktobrī.2016, 21:45 | Komentāri # 1893 |
Balvu ielāde ...
| Quote rukets (  ) laupitaji butu kadu simbolisku sumu prasijusi nebutu zel samaksat ja reiz esmu uzgrabies
Ja arī tu naudu pārskaitītu, tad arī tev kodu vienalga neatsūtītu, bet ja arī nosūtītu, tad vienalga visu neatkodētu, sēdētu kā narkomāns uz adatas. Palasījos, nemaz tik traks nav, var tikt galā bez pārinstalešanas.
|
| |
| |
|
|
|
|
| Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 30.Oktobrī.2016, 17:41 | Komentāri # 1898 |
Balvu ielāde ...
| Quote 007 (  ) es viuņus ar lielu mietu izvadu
Kāpēc? es parasti pēc teikuma - "Saldumus vai izjokosim" atbildu - izjokojiet.... un tad nu uz reiz mazie slaisti, uz šara konfektes pelnītāji apmulst un notinās, jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši...
|
| |
| |
| 007 | Datums: Pirmdiena, 31.Oktobrī.2016, 10:10 | Komentāri # 1899 |
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf (  ) jo 90% no viņiem nekādus izjokošanas priekšnesumus nav sagatavojuši... ..man gadus 7 senāk pajokoja,,visas ārdurvis ar klīsteri nosmērēja ..un tas bij tas pat variants,kā Tur saki,,teicu lai izjoko,,uz momenta neko,,tad es durvis ciet,,bet redz..tak sadomāja nekrietnību.
|
| |
| |
|