| ...čau kolēģi.. | 
|  | 
| 
| 007 | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 17:25 | Komentāri # 1 |  | Balvu ielāde ... 

| ...sveiciens visiem.. ..kā tad jums tur pa LV....laikam sākat pamazām salt??
   ...mums ta Minhenē,pagaidām lielākais sals vienu rītu bij -4...laiciņš super,,drusku lietutiņš..saulīte pa laikam..un +6 stabili turās..
 ...jums jau laikam reakšana cauri,,,zemīte sasalusi??
   ..mana nav miera,,te foršas vietas..monētām jābūt 100%..tik bail,ka sāli pakaļā kāds neielaiž..
   ..aparātu jau nolūkoju,,tik naudīna druski jāiekrāj
   Pieejams tikai lietotājiem
 |  |  |  |  | 
| 
| Amigo | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 18:37 | Komentāri # 2 |  | Cienījams cilvēks Komentāri: 1868            Balvu ielāde ... | Quote 007 (  ) mums ta Minhenē,pagaidām lielākais sals vienu rītu bij -4...laiciņš super,,drusku lietutiņš..saulīte pa laikam..un +6 stabili turās.. ...jums jau laikam reakšana cauri,,,zemīte sasalusi??
007 , tu jau kā Minhenietis runā , vai tad uz palikšanu sataisījies ????
       |  |  |  |  | 
|  | 
| 
| Tottenkopf | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 21:49 | Komentāri # 4 |  | Balvu ielāde ... 

| 007, galīgi nevar saprast to Minhenes izloksni... ko tu tur teici?vai zelta podu ar to verķi esi atradis?   |  |  |  |  | 
| 
| 007 | Datums: Svētdiena, 19.Janvārī.2014, 22:51 | Komentāri # 5 |  | Balvu ielāde ... 

|  ...nu kādu laiku,palikšu gan...cik ilgi....nezinu...zinu,tikai to,ka uz vasaru uz 2vām ned.toč Dzimtenē būšu... ..ehhhh..vīri...viss te ir super...vienīgi Tēvzemes pietrūkst...
 |  |  |  |  | 
|  | 
| 
| Mednieks | Datums: Pirmdiena, 20.Janvārī.2014, 15:21 | Komentāri # 7 |  | Darba rūķis Komentāri: 586          Balvu ielāde ... | Quote Tottenkopf (  ) nevar saprast to Minhenes izloksnitā nav Minhenes izloksne, tas ir no alus ..... kad es tur biju, man arī izloksne izmainījās, bet pēc tam "atlaida"....
 |  |  |  |  | 
|  | 
|  | 
|  | 
| 
| 007 | Datums: Otrdiena, 04.Februārī.2014, 16:37 | Komentāri # 11 |  | Balvu ielāde ... 

| ...hehe,,bus gana lobs????   
   |  |  |  |  | 
|  | 
|  | 
|  | 
|  | 
|  |