|
Ziedo vietnes attīstībai!
Mmans dzintais ciemats,no putna lidojuma.
| |
007 | Datums: Svētdiena, 10.Augustā.2014, 21:17 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| ..nu apmēram šādi,,,
|
|
| | |
rukets | Datums: Pirmdiena, 11.Augustā.2014, 13:41 | Komentāri # 3 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) ielikšu bildes ar savu sētu no putna lidojuma 2010. gadā
Kurš putns tad šito tev bildēja, vai kādu ērgli apgredzenoji ar kameru? Ļoti smuki starp citu. Redzēju nesen vienu trako, kas ar to motoparaplānu lidinājās pašam arī sagribējās, bet nezinu vai dūšas pietiktu tādā kāpt iekšā, laikam bez 0,5 tā lieta neietu.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| | |
Gollums | Datums: Otrdiena, 12.Augustā.2014, 09:01 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Oiii - ieraugot šīs bildes,atcerējos kādu stipri mistisku atgadījumu no manas jaunības - apmēram 30 gadus apakļām,vēl tad ,kad zāle bija zaļāka un meitenes smukākas ,dzīvojos un strādāju kolhozā.Tai laikā,naktīs guļot,miegā ļoti bieži lidoju.Pie tam šie sapņi bija fantastiski krāsaini.Lielāko daļu protams neatceros,taču viens - ir kā tikko teļļukā redzēts - lidoju kā putns,izplestām rokām,virs sava ciemata - visi ceļi,alejas,mājas,lauki......... Un tad sekoja pats interesantākais - mums kolhozā darbojās lauku miglošana ar slaveno ,,KUKURUZŅIKU,,.Un tad nu uz ražas novākšanas balli,priekšsēdis bija saorganizējis labāko kolchoznieku vizināšanu ar šo ,,superlaineri,,.Nezinu kā tas tika dabūts cauri,jo ļotene jau nebija paredzēta cilvēkveidīgo vizināšanai,bet viss notikās.Un ,tā kā es biju kolhozā par fotogrāfu,tad nu man ar tika tas gods pabūt tai dārdoņā,kratīklī .Bet,kad bijām gaisā - pārņēma ļoti dīvaina sajūta - es skatījos uz mūsu ciematu un sapratu,ka visu to jau esmu redzējis - SAPNĪ - es virs tā jau biju lidinājies........Kas tas bija,kā to izskaidrot - nezinu,un,acīmredzot arī nekad neuzzināšu.Un kaut arī tām mistikām neticu - fakts no dzīves .... Bet pats bēdīgākais ir tas,ka juku laikos gāja zudībā viss mans kolhoza laiku foto arhīvs,bet bildes bija tiešām interesantas.....
|
|
| | | |
rukets | Datums: Otrdiena, 12.Augustā.2014, 15:43 | Komentāri # 8 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Gollums ( ) kaut arī tām mistikām neticu - fakts no dzīves ....
Ļoti interesanti, protams zinātniski to droši vien izskaidrot nevar, bet dīvainas lietas notiek.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 08.Novembrī.2024, 22:40 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 08.Novembrī.2024, 16:43 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 02.Novembrī.2024, 18:20 | Valduha | WW2 | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:53 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Āra galdiņ... | ▼ | 28.Oktobrī.2024, 15:30 | Valduha | Būve | Lasīt | Rusij77 sv... | ▼ | 25.Oktobrī.2024, 09:26 | nēģis | Pļāpātuve | Lasīt | Laika apst... | ▼ | 30.Septembrī.2024, 11:32 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Sveicam Ze... | ▼ | 28.Septembrī.2024, 23:57 | zed | Pļāpātuve | Lasīt | Vācu karas... | ▼ | 14.Septembrī.2024, 09:35 | Valduha | WW2 | Lasīt | Video | ▼ | 21.Augustā.2024, 16:30 | Valduha | Humors | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja:
Copyright sancho76 © 2008-2024
|
|
|