|
Ziedo vietnes attīstībai!
Prātvēderi
| |
007 | Datums: Otrdiena, 25.Februārī.2025, 02:54 | Komentāri # 1 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2183
Balvu ielāde ...
| Ir moments,,Vajadzētu diviem foruma lietotājiem nomainīt nik-vārdu..viens būtu* Karš austrum Ukrainā*..otraram *Mūsdienu krievija*.. Viss ko rakstiet,,viss ir soc tīklos redzams...Vai tiešām forums jāpārvērš par Ukrainas karu??Kur paliek lietas,par ko senāk runājām??Lielu laiku biju foruma paskatītājs,un...secinājums..pisssecc..Nekāda vēsture,,atradumi..Plika politika..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
sālītis | Datums: Otrdiena, 25.Februārī.2025, 10:07 | Komentāri # 2 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2402
Balvu ielāde ...
| Quote 007 (  ) Viss ko rakstiet,,viss ir soc tīklos redzams... Tieši tā! Vai Tu domā, ka man tas sagādā kaut kādu baudu, katru dienu meklēt, skatīties un izlikt šeit šo materiālu? Es to daru tikai tādēļ, lai iespējami vairāk pasaule redz to, kas notiek, un uzskatu, ka būšu reāli devis savu ieguldījumu, ja kaut viens vairāk par šo aizdomāsies. Un kāds ir Tavs viedoklis par notiekošo pasaulē?Quote 007 (  ) Kur paliek lietas,par ko senāk runājām? Jā, tiešām, kur paliek lietas? Kaut kā neesmu Tavus jaunākos ierakstus redzējis, prātvēder. Par sevi sakot, esmu tuvākos mežus un ceļus n reizes pārmeklējis, un jaunas vietas jau kā sēnes neaug. Domāju, ka tas ir šī hobija masveidības norieta cēlonis.
Komentāru rediģēja sālītis - Otrdiena, 25.Februārī.2025, 10:09
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 25.Februārī.2025, 20:52 | Komentāri # 3 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote sālītis (  ) Jā, tiešām, kur paliek lietas? Kaut kā neesmu Tavus jaunākos ierakstus redzējis, prātvēder. Viņas būs,vietu ir ļoti dauz,ir tā sanācis,ka divus gadus ar detektoru nestaigāju. Par vietām,atkārtošos..ir..un daudz.
|
|
| | | | | | |
007 | Datums: Trešdiena, 26.Februārī.2025, 15:03 | Komentāri # 9 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis (  ) Par detektēṣ̌anos Sālītim pilnīga taisnība,jaunas vietas nerodas,var tik ko skrapstīt pa vecām vietām un savrupatradumi,kuri gan būs gandrīz vienmēr.Es jau daudziem esmu teicis savu vīziju,pec 10-20 gadiem detektoru ražotājiem noiets vairs nebūs,masveida ražoṣ̌ana tiks pārtraukta,ja vien netiks izgudrotas jaunas tehnoloğijas,tas ir fakts. Te nu es pilnīgi nepiekrītu..Vietas ir,un būs.Gadus sešus senāk,uzgāju senu mājas vietu.Rakšanas pazīmju vispār nebija,jo pilnīga nekuriene.Toreiz izlēca man 10 kap.cara sidrabs,un borotinka.Pabiju velreiz tur pēc gada...nu tad gan jau bij ciemojušies citi racēji.Par detektoru nākotni,viņi būs,un viņus ražos,jo,arī tagadējos laikos tiek pazaudētas lietas,arī tiek noslēptas,apraktas..Redz momets .Manā ciematā onkulis gados,lai vieglas smiltis viņam..Mājas pagalmā apracis burku,ar papīra latiem,ar tiem,kuri bij apgrozībā pirms eiro ..Par summu ,esot ap 500, meklējuši ir,bet nav atraduši,burkai plastmasas vāks laikam,,Info 100 proc.
Komentāru rediģēja 007 - Trešdiena, 26.Februārī.2025, 15:05
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 26.Februārī.2025, 15:12 | Komentāri # 10 |
Cienījams cilvēks
Balvu ielāde ...
| nēģis, Vēl piebilde,pludmales,vai tā būtu jūrs,ezers,upe..Cilvēki atpūšās,ietusē,pazaudē..
|
|
| | | | | |
Kalnietis | Datums: Svētdiena, 16.Martā.2025, 23:21 | Komentāri # 15 |
Darba rūķis
Komentāri: 254
Balvu ielāde ...
| Šodien biju briežu ragu meklējumos, Jumurdas virzienā pie Ogres upes, detektors bija līdzi, bet zeme piesalusi, tāpēc nevilku ārā. Ragus arī neatradu, kaut gan citus gadus bija. Apkārt ierakumi, ierakumi bet tur rakt vairs nav azarta, kaut kā kariņš piebesījis. Ja nu vienīgi iztaisamies uz kādu salidojumu, tad valst meži ir parūpējušies par ceļu sakopšanu.
|
|
| |
Jaunākie foruma komentāri |
|
Tēma |
Pāriet |
Datums, Laiks |
Аutors |
Sadaļa |
| Mūsdienu K... | ▼ | 17.Martā.2025, 22:12 | sālītis | Pļāpātuve | Lasīt | Otrā front... | ▼ | 17.Martā.2025, 17:28 | Valduha | WW2 | Lasīt | Prātvēderi | ▼ | 16.Martā.2025, 23:21 | Kalnietis | Pļāpātuve | Lasīt | Te rakstām... | ▼ | 16.Martā.2025, 22:58 | Kalnietis | Pļāpātuve | Lasīt | Karš Austr... | ▼ | 16.Martā.2025, 09:43 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Hokejs | ▼ | 28.Decembrī.2024, 08:54 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | ..Valdis.. | ▼ | 12.Decembrī.2024, 13:55 | Valduha | Pļāpātuve | Lasīt | Sīrija | ▼ | 10.Decembrī.2024, 14:45 | Valduha | 1945 - līdz mūsdienām | Lasīt | Patronu id... | ▼ | 10.Decembrī.2024, 12:57 | Valduha | WW2 | Lasīt | Vermahta ž... | ▼ | 25.Novembrī.2024, 14:04 | Valduha | WW2 | Lasīt | |
Šodien forumu apmeklēja: nēģis, Kalnietis
Copyright sancho76 © 2008-2025
|
|
|