|
Ziedo vietnes attīstībai!
| mojito... brīvdienām |
| otomars | Datums: Sestdiena, 01.Augusts.2009, 22:58 | Komentāri # 1 |
|
Bodnieks
Komentāri: 2739
Balvu ielāde ...
| Uz manas dzimšanas'dienas svinībām,meita pagatavoja lielisku kokteili! Nosaukums(precīzais)-Mohito! Mājas apstākļos- 6 laimi,smalki sagriezti un saspiesti,piparmētras lapas,sakapātas(ja vēlas skābu,vairāk laima,ja piparmētras garšu,attiecīgi tās) 0,5l šņabja(lābāka),1l sprite.....visu sajaucam un pasniedzam kopā ar smalki kapātu ledu glāzē! Ledus iegūšana-1,5l plastmasas pudeli pielejam ar ūdeni(ne pilnu),ieliekam saldētavā, kad sasalusi sasitam ar āmuru! Viss vieglāk sajaukt 3l burkā! Labu apetīti!
Meža biezokņu cienītājs! Piejūras Pēdējais Burlaks !
|
| |
| | | | | | |
| Loner | Datums: Svētdiena, 30.Augusts.2009, 21:40 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| Quote (modrisabikis) Canadian viskijs Šitais man arī tīri labi iet pie sirds. Vispār mana viskija topā pašā augšā. Neesmu gan nekāds lietpratējs vai speciālists, pat ne liels patērētājs. Quote (otomars) Nosaukums(precīzais)-Mohito! Neapšaubu garšas īpašības (neesmu nekad mēģinājis), bet man būtu slnkums gatavot.
|
| |
| | |
| gosik | Datums: Sestdiena, 23.Janvāris.2010, 12:59 | Komentāri # 5 |
Balvu ielāde ...
| Gribu sodien vakara to meginat uztaisit,tikai nezinu kur lai TAGAD ZIEMA nemtu piparmetru!? Kada Maksima IR!?
|
| |
| | | | | |
| Jaunākie foruma komentāri |
|
|
|
Šodien forumu apmeklēja: sancho76, Gollums, 007, zigis, otomars, bykova, Vanags, emils92, fakel, sgard, Markomans1, Tottenkopf, KurmisV, Meilis, Surikāts, Scorpinox, henrijs, Amigo, Alvilz, yoink, BONO, Ritvars02, Mednieks, Ketu, zed, Valdemārpilnieks, m77
Copyright sancho76 © 2008-2012
| 
|
|