|
Ziedo vietnes attīstībai!
Viskijs iz degvīna
| | | | |
007 | Datums: Piektdiena, 15.Janvārī.2021, 11:55 | Komentāri # 3 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1627
Balvu ielāde ...
| šitais variants tika apspriest krievijas samagonščiku saitā,bet galarezultātā vīri nāca pie slēdziena,ka tomēr,ja grib viskiju pa fikso uztaisīt...labāk ar vakuuma variantu..Tas ir..ieber burkā skaidas,uzlej spirtoto,vāku ciet,un atsūknē gaisu..
Pievienots (15.Janvārī.2021, 12:04) --------------------------------------------- ..vēl piebildīšu.. ..to pirmo porciju ko viņš taisija..tur to skaidu pat uz 3L ir par daudz..ja tādas koncentrācijas dzērienu 0,5L divatā..tad riktīgs vēdera aizcietējums. ..pagājušo pavasar taisīju..uz 2L liku aptuveni pus sērkociņu kastites izmēra ozola koku,saplēstu skaliņos,un pirms tam attiecīgi apstrādātu..tur process diezgan garš..jāvāra,jāskalo..jakaltē..jāapdedzina..bet sanāk labi..
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Piektdiena, 15.Janvārī.2021, 12:05
|
|
| | | | |
007 | Datums: Piektdiena, 15.Janvārī.2021, 13:31 | Komentāri # 5 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1627
Balvu ielāde ...
| Meilis, ..skaidas neder..vajag skaliņus,bet viņi vispirms jāapstrādā..vispirms diennakti jānomērcē lielā ūdens daudzumā..tad jāvāra vismaz divos ūdeņos,tad jākaltē,,tad jāapdedzina.. ..ja grib karameles piegaršu,tad pavāra krietnas koncentrācijas cukurūdenī,kaltē..un tad apdedzina.
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | | | | | | | | | | | | | | | |
007 | Datums: Piektdiena, 29.Janvārī.2021, 12:34 | Komentāri # 13 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1627
Balvu ielāde ...
| Quote sancho76 (  ) Man viss ir eksperimentam izņemot to ozolu, būs jāpērk nost un jāmēģina ..sveiks.. Nu ,sanāca kautkas?? ..te ielikšu video,kā ozola kociņus sagatavo.Pats visu tāpat darīju,tikai ..kaltēju cepešplītī,bet vieglu apdedzināšanu veicu ar gāzes lodlampu.
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| | | | | |
Jaunākie foruma komentāri |
|
|
Šodien forumu apmeklēja: 007, nēģis, sālītis, Antoniokkq
Copyright sancho76 © 2008-2021
|
|
|