E-cigarete
|
|
sancho76 | Datums: Otrdiena, 08.Februārī.2011, 15:53 | Komentāri # 1 |
Klaidonis
Komentāri: 3215
Balvu ielāde ...
| Kas ir e-cigarete? Faktiski tas ir inhalators, velkot gaisu sāk darboties sildelements kurš sakarsē kartridžā esošo nokotīna maisījumu un pārvēršas tvaikos kas savukārt nokļūst mūsu plaušās. Pirksti nesmird, dūmu smakas vispār nav, aromātu ar dažādu nokotīna daudzumu izvēle ir milzīga. Pēc maniem aprēķiniem viena "paciņa cigarešu" man izmaksā 7 santīmi Šodien saņēmu savu e-cigareti, ar kaut kādu ābolu tabakas aromātu, ievilku pāris dūmus un nospļāvos, labi ka biju pasūtījis arī uzpildīšanas šķidrumu "Camel" high, uzlādēju jaunu kartridžu un ķēros pie pīpošanas. Nu nav nekādas vainas, man kā pīpmanim ar 15 gadu stāžu šis dūms neatšķiras no parastas cigaretes, un tagad plaušās velku savu nikotīna devu bez papīra un darvas.
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !
Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aigars | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 08:57 | Komentāri # 14 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Lai uzpīpētu šitā noņemties....baterijas, akumulatori, filtri, maināmais šis un tas, pašam kaut kas jātin. Da nu. Tad jau labāk ko citu satīt :D Bet, ja nopietni, tad kas nu kuram patīk. Es nepīpētājs jau esmu daudzus gadus, bet kompānijās, sevišķi lietojot sīvo mēdzu arī pīpēt. Tas gan neizrasa atkal pieradumu pipēt ikdienā, jo pauze starp atmešanu un pirmo cigareti kompaškā bija diezgan liela, vairāk kā trīs gadi. Labprāt savās pīpēšanas reizēs uzpīpētu cīgas vietā pīpi. Ir foršas, smaržīgas un citādi patīkamas tabaciņas, kas nav atrodamas cigaretē, bet attur tieši tas, ka to nevar izdarīt tik vienkārši. Tur arī jāber, jāspiež, plus jāmāk pīpēt pirkstu neapdedzinot..... Pazaudēju savu domu gājienu Karoče labāk vispār neko nepīpēt!
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
|
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 08.Decembrī.2015, 19:43 | Komentāri # 20 |
Balvu ielāde ...
| Quote Aigars ( ) Bet vispāt Tu uzmanies ar to mākslīgo dūmu. Sāks vēl garšot arī bezalkoholiskais alus un vienu rītu pamodīsies blakus gumijas sievietei
..... un vienīgais, kas atliks no veča - no rītiem varēsi dzīt bārdu...
|
|
| |
|
|
|
|
|