Ceturtdiena, 28.Martā.2024, 23:40
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Postaža - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Forums » Viskautkas » Foto » Postaža (Latvija kādu to negribam redzēt)
Postaža
ValduhaDatums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 11:17 | Komentāri # 1
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Latvija kopš WW2 ir piedzīvojusi milzīgas un, diemžēl, neatgriezeniskas pārmaiņas. Lielākā ekonomiski aktīvās un inteleģentās tautas daļa tika iznīcināta, emigrēja vai palika Sibīrijas plašumos. Zuda senču tikumu pārmantojamība. Sevišķi laukos, pazuda tēvu-tēvu iedibinātie vērtību kritēriji un (es saprotu, ka skan banāli, bet tā tas ir) goda kodekss. Parunājot ar vecajiem "bukiem", saproti, ka jautājuma par nenopļautu ceļmalu vai krūmiem aizaugušu grāvi toreiz vienkārši nebija.

Tas bija lielākais negods, kura dēļ vēlāk ciestu arī bērni. Bija pat tāds apzīmējums - TĀLUMNIEKS. Diemžēl mūsdienās nopļautas pļavas vai tīruma vidū esošs koks vai elektrības stabs ap kuru pāris metru radiusā kuplo nezāles ir norma. Nu neies taču ar rokām appļaut. Un to redz mūsu bērni, un izaug ar apziņu, ka tā ir norma. Pēdējo 10 -20 gadu laikā pamestas viensētas vairs nevienu nepārsteidz.

Zemi, kuru, par piedalīšanos brīvības cīņās saņēma vectēvi, viņu mazdēli ar vieglu roku pārdod atpakļ vāciešiem, dāņiem vai zviedriem. Tāpēc man radās doma izveidot šādu tēmu - Latvija kādu to negribam redzēt.

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
paligsDatums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 11:38 | Komentāri # 2
Zintnieks
Komentāri: 443
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Balvu ielāde ...
Tev ir taisnība . skumji. Mūsu pusē arī daudz līdzīgu sižetu.
Tēma vietā- vismaz mūsu foruma dalībnieki redzēs - ir pamats padomāt.
Ja būs fočiks un ko redzēšu noteikti pievienošu bildes.


Pasaki, ko tu meklē , un es pateikšu, kas esi tu.
 
Kurmis909Datums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 12:55 | Komentāri # 3
Tematiķis
Komentāri: 224
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote (Valduha)
Latvija kopš WW2 ir piedzīvojusi milzīgas un, diemžēl, neatgriezeniskas pārmaiņas.


Pilnīgi piekrītu, Latvija vairs nav tāda kāda tā bija, pirms 90 gadiem tā bija ļoti skaita jauna sieviete, bet tagad - veca greiza māmuļa. Latvieši, kad nu atkal kļuvuši par kungiem, vairs neprot saimniekot. PSRS pārkārtotā Latvijas sabiedrība vairs ir tikai komunistu, klusētāju un vienaldzīgo pēcteči. Tikai nelielai saujiņai Latvija ir kas vairāk par "slikto valdību", bedrēm uz ceļa u.tt. Man kā patriotam un brīvības cīnītāju pēctecim ir smagi noskatīties uz aplamo saimniekošanu dzimtenes laukos. Pirmās Latvijas laikā, nozāģēt ābeles to ziedēšanas laikā būtu smags grēks, bet tagad šāds nodarījums nav nekāds retums, manā pusē vismaz 10Ha lielā platībā tās tiek nozāģētas un nav jau runa par "žēl vai nē", runa ir par prātīgu saimniekošanu. Ja latvietis vairs neprot apkopt savus laukus, tad varbūt labāk būtu, ja mūs atkal izrīkotu vācieši, jo paradoksāli, bet vācu laikā, kad latvieši bija apspiesti, to kultūra piedzīvoja uzplaukumu un tajā laikā arī radās mūsu senču, Valduhas minētais goda kodekss.
 
MednieksDatums: Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 13:24 | Komentāri # 4
Darba rūķis
Komentāri: 586
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Balvu ielāde ...
lai nebūtu tāda pelnu kaisīšana uz galvas, ielikšu bildes "pirms" (kā negribam redzēt) un "pēc" (ceļā uz to, ko gribam redzēt)



Komentāru rediģēja Mednieks - Pirmdiena, 27.Maijā.2013, 13:31













 
MeilisDatums: Otrdiena, 28.Maijā.2013, 00:09 | Komentāri # 5
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6566
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Kurmis909)
PSRS pārkārtotā Latvijas sabiedrība vairs ir tikai komunistu, klusētāju un vienaldzīgo pēcteči

Pa lielam ņemot tā lauku reģionos arī ir... laikam pēc garajiem stagnācijas gadiem grūti pārslēgties uz kapitālisma noteikumiem vai... to gan nevar teikt par visu Latvijas teritoriju, bet skumji noraudzīties kā milzīgas lauku platības atpērk ienācēji... bet nu kā jau visiem zināms daba nemīl tukšumus... arī tukšpauru vietā nāk cilvēki kas var.

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
 
ruketsDatums: Otrdiena, 28.Maijā.2013, 17:50 | Komentāri # 6
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1840
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Quote (Valduha)
Latvija kopš WW2 ir piedzīvojusi milzīgas un, diemžēl, neatgriezeniskas pārmaiņas


Tas ir fakts ww2 bija liela traģēdija lielākajai daļai kas to piedzīvoja, bet... šai medaļai ir arī otra puse, pateicoties tam ka gandrīz pusi gadsimta bijām izolācijā no pārējās pasaules LV nedaudz atgādina tādu kā dabas rezervātu kur daba ir palikusi pirmatnējāka kā pārējā eiropā par ko daudzi mūs apskauž un tā kā esmu pāris gadiņus padzīvojis tajā attīstītajā eiropā, tad salīdzinot varu teikt, man labāk patīk šeit kur varu paspert soli nost no asfalta un jau būt mežā, nevis nolaizītā parkā kur viss perfekti sakopts, domāju ka ja karš nebūtu nolicis mūs tur kur esam arī Latvija būtu viens liels parks, nemaz jau nerunājot ka būtu daudz mazāk ko darīt pa mūsu hobija līniju. Var jau diskutēt par to kā būtu ja būtu,bet manuprāt jāprot novērtēt to kas mums ir un izbaudīt, gan jau paspēsim visu sakopt.

Kas tas ir un cik tas maksā?
 
Kurmis909Datums: Otrdiena, 28.Maijā.2013, 22:51 | Komentāri # 7
Tematiķis
Komentāri: 224
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote (rukets)
V nedaudz atgādina tādu kā dabas rezervātu kur daba ir palikusi pirmatnējāka kā pārējā eiropā


Pilnīgi piekrītu, tāpat arī nabadzībai ir sava pozitīvā puse, piemēram Latvijas zemnieki, pesticīdus, herbicīdus u.tt, bieži vien nevar atļauties lietot tādos daudzumos kā, teiksim Francijā, kur vietām, ar šīm ķimikālijām zeme ir tik ļoti piesārņota, ka no tās pazudušas sliekas, kas irdina zemi un neļauj tai pārvērsties "akmenī"
 
ValduhaDatums: Otrdiena, 28.Maijā.2013, 23:37 | Komentāri # 8
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Tev ruket ir liela daļa taisnības. Pateicoties emigrācijai, deportācijām un padomju nesaimnieciskumam, Latvijas mežu platība divkāršojās. Lauksaimniecības intensitāte bija zemā līmenī, bet medaļai ir arī otra puse. Tā ir Latvijas lauku ainavas pilnīga izpostīšana. Ļoti uzskatāmi tas ir redzams, ja salīdzina fotogrāfijas no 30.jiem gadiem un 50.-60.jiem gadiem. Un atšķirība ir krūmāji, kuri strauji saauga ap kopīpašumā esošajiem meliorācijas grāvjiem un ceļmalām. Pamestās viensētas ir vistiešākais kolektivizācijas rezultāts. Izčakarētā Daugava no Pļaviņām līdz Aizkrauklei, manuprāt, vispār ir noziegums pret tautu. Starp citu Eiropā otras tādas upes, kāda bija Daugava ģeoloģiskā veidolā nav! Bioloģiski vērtīgās pļavas, par kurām tā jūsmo vācieši, pa lielai daļai ir viņu pašu nopirktas, un pamazām tiek apsētes ar rapsi. Varu nosaukt konkrētu zemes īpašnieku no Vācijas - Frīdrihs Barkavas pusē, kurš arī jūsmo par Latvijas dabu, bet savos laukos atsevišķi augošajiem ozioliem apzāģējis visus apakšējos zarus, un zemi uzaris līdz ar stumbru, jo zari traucē kombainiem. Pabrauc pa Gaiziņkalna pusi - ainavas nav, viss ir aizaudzis. Pabrauc pa Zemgales plašumiem - tas pats, zeme nomeleorēta, birstaliņas, kuras veidoja ainavu nolīdzinātas. Daudz ko nopostīja karš, bet nebija kam atjaunot savas sētas, jo lielākā daļa bēga no krieva kā velns no krusta. Tas kas mums šobrīd ir, ir nevis no padomijas labās gribas, bet no viņas neizdarības un slinkuma. Piedodiet veči, bet nedaudz iekarsu...

Pievienots (28.Maijs.2013, 23:37)
---------------------------------------------

Quote (Kurmis909)
piemēram Latvijas zemnieki, pesticīdus, herbicīdus u.tt, bieži vien nevar atļauties lietot tādos daudzumos kā, teiksim Francijā, kur vietām, ar šīm ķimikālijām zeme ir tik ļoti piesārņota, ka no tās pazudušas sliekas, kas irdina zemi un neļauj tai pārvērsties "akmenī"

Tici man, lielie zemju īpašnieki var un arī lieto. Vienīgā atšķirībā no Francijas mums ir vēsāks klimats, kas rada priekšnoteikumus tam, ka kaitēkļu un slimību ir krietni mazāk. Arī āboli, kuri ir audzēti Latvijā pie lielajiem audzētājiem ir ekoloģiski tīrāki tikai un vienīgi pateicoties mūsu klimatiskajai joslai - nepieciešamības miglot ir mazāk! Ja redzi rapša lauku, tad zini, ka apaķšā ir mirusi zeme, kurā vēl pēc dažiem gadiem nebūs arī slieku. Biodegviela, ko ražo no rapša, ja parēķina izlieto ķīmiju, parodoksāli, bet ir kaitīgāka par fosilo kurināmo.
Visas tās biogāzes ražotnes, kuras atrodas patālu no apzīvotām vietām, respektīvi, kuras ar saražoto siltumu neapkurina paprāviu ciematu, vai milzīgu siltumnīcu kompleksu, ir izveidotas viena iemesla dēļ - naudas pelnīšanai uz parasto nodokļu maksātāju rēķina. Tieši tāpat kā vēja ģeneratori vai mazie HESi. Mēs varam uzlikt saules bateriju uz jumta, bet mums jāzin, ka enerģija, kas patērēta viņu izgatavojot, ir lielāka nekā viņa spēj saražot sava mūža laikā (vismaz mūsu klimatiskajā joslā). Tāpēc zinātnieki un militāristi viņas izmanto tikai tur, kur nav pieejami citi enerģijas avoti. Nu gan aizrunājos ne pa tēmu... Sorry... nosarkst

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
SpikyDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 12:59 | Komentāri # 9
Tematiķis
Komentāri: 229
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Man kādreiz fizikas skolotājs teica. Atceries - Nekas nerodas nenokā un nekas nepazūd bez pēdām. Tas ir gan pa karu gan pa laukiem gan arī pa enerģijas ražošanu.
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 13:51 | Komentāri # 10
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Spiky)
Man kādreiz fizikas skolotājs teica. Atceries - Nekas nerodas nenokā un nekas nepazūd bez pēdām. Tas ir gan pa karu gan pa laukiem gan arī pa enerģijas ražošanu.

Mēs gan te aizejam topoff, bet, acīmredzot Tavam fizikas skolotājam ir bijusi sveša kvantu elektrodinamikas teorija. nerule

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
MeilisDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 17:21 | Komentāri # 11
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6566
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Valduha)
Bioloģiski vērtīgās pļavas, par kurām tā jūsmo vācieši, pa lielai daļai ir viņu pašu nopirktas, un pamazām tiek apsētes ar rapsi

Negribu kasīties pie vārda, bet bioloģiski vērtīgajās pļavās nenotiek nekāda lauksaimnieciskā darbība... reizi gadā notiek vēlā pļaušana un viss, par to Eiropa tomēr maksā pietiekami lai nemēģinātu pārkāpt likumu.

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 18:41 | Komentāri # 12
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Meilis)
Negribu kasīties pie vārda, bet bioloģiski vērtīgajās pļavās nenotiek nekāda lauksaimnieciskā darbība... reizi gadā notiek vēlā pļaušana un viss, par to Eiropa tomēr maksā pietiekami lai nemēģinātu pārkāpt likumu.

Bioloģiski vērtīgo pļavu vēlā pļaušana ir izdevīga tiem zemju īpašniekiem, kuri ar lauksaimniecību nav pārāk aizrāvušies. Nav nekāda likuma, kas būtu jāpārkāpj. Ir 5 gadu saistības par pļavu saglabāšanu. Pēc 5 gadiem, ja vēlies, pagarini tās uz nākamajiem 5, ja ne, sēj ko gribi: rapsi, kukurūzu, vai soju. Pirmajos gados pļaušana bija atļauta pēc 10. jūlija, bet nu pēc 1. augusta. Pēc 1. augusta pļauto sienu lopiem barot var vienīgi bada laikos, jo tāds siens ir nevērtīgs. Tas starp citu ir darīts nevis pļavu saglabāšanai, bet ar nolūku, lai šīs pļavas no pasīvās lauksaimniecības zemes kļūtu par aktīvo - tādu kura tiek apstrādāta intensīvi. Darīts tas tika zem milzīga Zemnieku saeimas spiediena, jo viņiem uz šo brīdi sāk trūkt brīvas zemes. Latvijas Dabas fonds, kurš arī nosaka pļavu bioloģisko vērtību, kā vēlāko termiņu ieteica 10. jūliju, bet viņa ieteikumi netika ņemti vērā. Mums tuvākais piemērs ir Žūkļa pļavas Kujas dabas parkā. Daudzas ir apartas, lai audzētu galegu - tas ir tāds tauriņziedis ar lielu zaļo masu, kuru izmanto biogāzes ražošanai.

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
SpikyDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 18:49 | Komentāri # 13
Tematiķis
Komentāri: 229
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Quote (Valduha)
Zemi, kuru, par piedalīšanos brīvības cīņās saņēma vectēvi, viņu mazdēli ar vieglu roku pārdod atpakļ vāciešiem, dāņiem vai zviedriem. Tāpēc man radās doma izveidot šādu tēmu - Latvija kādu to negribam redzēt.

Bet ja cilvēks negrib(vai nevar kkādu apstākļu dēļ) pļaut vai apstrādāt tad varbūt tiesši tāpēc pārdod(un pārdod tiem kas grib un var), lai nav negods kā Tu pats saki. Protams jautājums ir par to vai arzemniekiem pārdot. Bet atkal koks ar diviem galiem jo ja ārzemnieks maksā vairāk tad tā ir. Un ir arī Latvieši, kas nopērk itkā kā Latvietis, bet patiesībā nav. Vai atkal ir tā, ka viens Latvietis nopērk daudz zemi un vienā brīdī viņam kāds izsaka labu piedāvājumu(un viņš kā jau uzņēmējs pārdod). Tāds ir mans viedoklis. Un tas ka nekas nerodas nenokā manā izpratnē ir mazliet savādāk nekā to saprati tu, bet tad man jabrauc būs ciemā, lai paskaidrotu.

Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
 
MeilisDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 19:48 | Komentāri # 14
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6566
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Spiky)
bet tad man jabrauc būs ciemā, lai paskaidrotu.

Vo! To es saprotu! Drīz ''Sileniekos'' būs kvantu elektrodinamikas teorijas seminārs. labi

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 19:48 | Komentāri # 15
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Spiky)
Un tas ka nekas nerodas nenokā manā izpratnē ir mazliet savādāk nekā to saprati tu, bet tad man jabrauc būs ciemā, lai paskaidrotu.

Es jau sapratu, gribēju vienkārši palielīties kādus svešvārdus esmu iemācījies. happy Bet par to zemes pārdošanu var diskutēt gari un plaši. Tas lai paliek kad būsi atbraucis ciemā alus

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
 
MeilisDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 19:53 | Komentāri # 16
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6566
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Valduha)
Pēc 5 gadiem, ja vēlies, pagarini tās uz nākamajiem 5, ja ne, sēj ko gribi

Hmmm, var jau būt, neesmu tiešām tajā sfērā iedziļinājies, bet BVZ platības pārsvarā ir mitrajos upju palieņu reģionos un manuprāt tur lauksaimniecība ir nerentabla... doma

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!

Komentāru rediģēja Meilis - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 19:55













 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 20:09 | Komentāri # 17
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Meilis)
Hmmm, var jau būt, neesmu tiešām tajā sfērā iedziļinājies, bet BVZ platības pārsvarā ir mitrajos upju palieņu reģionos un manuprāt tur lauksaimniecība ir nerentabla...

Tāpēc jau pastāvēja meliorācija. Palieņu pļavas ir ļoti auglīgas. Bet BVZ var būt visdažādākajos augu augšanas apstākļu tipos. Man visa lauksaimniecībā izmantojamš zeme ir BVZ.

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

Komentāru rediģēja Valduha - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 20:10













 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 20:39 | Komentāri # 18
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Postaža ne vienmēr ir kaut kas izpostīts Postaža var būt arī cilvēku dvēselē
Šis skats paveras no kāda zemnieka mājas loga. No sūdu čupas līdz mājai 60m. Lieki piebilst, ka puķes ap māju neaug. Bet citādi čakli un strādīgi cilvēki.

Fotografēts pirms 3 gadiem. Rises neviens nav mēģinājis aizlīdzināt vēl šobaltdien. Starp citu tās ir BVZ

Bērzaunes pareizticīgo baznīca. Man patika tā zīme BĪSTAMI.

Nu par šo Spiky zinās pastāstīt labāk.

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

Komentāru rediģēja Valduha - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 20:45













 
ruketsDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 20:50 | Komentāri # 19
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1840
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Pēdējā bildē esošais piemineklis izskatās pēc Priedaines Kuldīgas novadā, visi jau slavē Kuldīgu cik sakopta un romantiska pilsēta, nevar jau nepiekrist jo katru dienu pa logu redzu šādu ''romantisku skatu'' bet arī šeit var saskatīt ko labu, citi varbūt šādus pieminekļus redzējuši tikai dokumentālajās filmās kur rāda pilsētas pēc bombordēšanas, bet man lūk dzīvajā.


Kas tas ir un cik tas maksā?
 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 21:04 | Komentāri # 20
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Jā, kad brauc no Alsungas puses, tas ir kā pilsētas "vizītkarte", bet pati Kuldīga - cepuri nost!
Arī mums Madonai iebraucot no Gulbenes ir sava "vizītkarte"

Bijusī kombinētās lopbarības rūpnīca jeb Kombikorms.Tiesa gan, nu jau esot apstiprināts projekts par tās uzspridzināšanu. Tā, ka, ja izrokat kaut ko sprādzienbīstamu, vediet droši šurp, un kraujiet monstra pakājē... trakais

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

Komentāru rediģēja Valduha - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 21:58













 
MeilisDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:06 | Komentāri # 21
Vieglas smiltis Tev draugs

Komentāri: 6566
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Derēs?
trakais

Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:23 | Komentāri # 22
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Meilis)
Derēs?

Labs, labs, labs. Kā saka: santīmu pie santīma neliksi - pie lata netiksi. Lādiņu pie lādiņa neliksi - ēku neuzspridzināsi. bomba

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

Komentāru rediģēja Valduha - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:24













 
SpikyDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:47 | Komentāri # 23
Tematiķis
Komentāri: 229
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Jā tas tiešām izskatās, ka tas ir priedainē. Tas ja nemaldos ir vecais priedaines kultūras nams(mums tuvumā arī ir īpašumi, bet nav tik tuvu ceļam). Un tāda vizītkarte kā jums iebraucot gulbenē no madonas mums ir iebraucot talsos no kuldīgas Stendē pāšā pilsētas sirdī ir tieši tāds monstrs kā tev :D

P.S. Bet par fizikas skolotāju man šoks :D Jo viņš bija gudrs vīrs. Viņu cik atceros pārpirka Puzes saimnieks(ar plato hūti) uz savu augstskolu. Jo cik dzirdēts labākos pasniedzējus un ārstus aizvilka uz tottenokofta galu. :D

Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.

Komentāru rediģēja Spiky - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:49













 
ValduhaDatums: Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:57 | Komentāri # 24
Stāstnieks

Komentāri: 11533
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Vip persona Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Quote (Spiky)
Viņu cik atceros pārpirka Puzes saimnieks(ar plato hūti) uz savu augstskolu.

Nu re, tur viņš tīri empīriskā ceļā varēja pārliecināties, ka vienam otram var no nekā kaut kas rasties... nirga

Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!

Komentāru rediģēja Valduha - Trešdiena, 29.Maijā.2013, 23:58













 
SpikyDatums: Ceturtdiena, 30.Maijā.2013, 08:39 | Komentāri # 25
Tematiķis
Komentāri: 229
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Tā jau nav ka ne nokā
Quote (Spiky)
Jo cik dzirdētslabākos pasniedzējus un ārstus aizvilka uz tottenokofta galu.
trakais nirga

Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.

Komentāru rediģēja Spiky - Ceturtdiena, 30.Maijā.2013, 08:40













 
Forums » Viskautkas » Foto » Postaža (Latvija kādu to negribam redzēt)
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Karš Austr... 27.Martā.2024, 17:01 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Mūsdienu K... 27.Martā.2024, 08:46 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Te rakstām... 26.Martā.2024, 17:28 007 Pļāpātuve
Lasīt
YouTube bū... 05.Martā.2024, 15:58 sālītis Būve
Lasīt
Ukrainas k... 04.Martā.2024, 09:58 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Šī diena v... 29.Februārī.2024, 12:47 sālītis Patrioti
Lasīt
Dižslimība... 29.Februārī.2024, 11:58 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Jautājumi ... 10.Februārī.2024, 21:51 rukets Jautājumi-atbildes (FAQ)
Lasīt
Laika apst... 06.Februārī.2024, 10:23 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Vērmahta u... 04.Februārī.2024, 15:01 Valduha WW2
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja: 007, nēģis, zed, sālītis, Antoniowwy, Eldarado


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024