coffee | Datums: Piektdiena, 24.Februārī.2012, 23:44 | Komentāri # 1 |
Bibliotekārs
Komentāri: 205
Balvu ielāde ...
| Sastāvdaļas: 3 vanskari (labāk būtu svaigas olas ) vidēja paskata sīpols, pipari (malti) sāls (drupināts) Majonēze eļļa..(vecais saka, ka der arī autols.., bet..nezinu., labāk veikala parastā.. ) Un tad darām sekojoši! : Pannu uz lēnas uguns ar jau pievienotu eļļu sildam, karsējam, kamēr drusciņ uzspļaujot sāk sprakšķēt.. Kā notiek reakcija, sitam pannā (iekšā) visas trīs olas.. Vāku virsū.., lai lēnām čurkst.. Tikmēr, daudz, maz paralēlās šķēlēs griežam sīpolu.. (ja var paspēt, tad maizīti ar! ) (baltu, rupju.. pēc paša vai sievas izvēles.. ) Kad mazliet zili dūmi lien no pannas vāka uz augšu.., nemam to padarīšanu no plīts nost! Liekam šķīvī olas.., pa virsu- labi daudz majonēzi.. (būs garšīgāk, ja dzeltenumi būs mīksti..).. Precīzi, jeb neprecīzi grieztie sīpoli un maizīte paliek uz gaļas dēlīša.. Var sākt ēst!!! (jā.., un, ideālā gadījumā papildus šim- Piebalgas alus.. ) Labu apetīti!!!
Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits nogriezīs..
|
|
| |