Otrdiena, 24.Novembrī.2020, 02:43
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | ..vecuvecā bukstiņ-putra - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Viskautkas » Virtuve » ..vecuvecā bukstiņ-putra
..vecuvecā bukstiņ-putra
007Datums: Sestdiena, 26.Oktobrī.2013, 05:38 | Komentāri # 1
 
Balvu ielāde ...




Nepieciešams:

2 glāzes kviešu vai miežu putraimu
kilograms kartupeļu
1 l piena
2 lieli sīpoli
200 g cauraugušas žāvētas cūkgaļas
sāls
pipari

Pagatavošana:

Putraimus iemērc iepriekšējā vakarā. Mērcētus putraimus vāra nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes. Kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos, pieliek putraimiem, pielej pienu un maisot vāra, līdz kartupeļi mīksti, bet ne izjukuši, sāla.

Sīpolus un gaļu sagriež gabaliņos, apcep, pieliek piparus.

Bukstiņbiezputru pasniedz ar sacepto gaļu.

............
..laipni lūgtum,citus,šīs gardās putras variantus..
 
rudisDatums: Svētdiena, 27.Oktobrī.2013, 13:12 | Komentāri # 2
Zintnieks
Komentāri: 332
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Recepte ir precīzi, kā mana ome (cēlusies no Vecpiebalgas puses) taisīja. Ļoti iedvesmojoši - dodos uz Āgenskalna tirgu pēc sastāvdaļām.
"Vai tai ir taisnība, vai nav - tā vienalga ir mana valsts!" /Valters Šellenbergs/
 
Forums » Viskautkas » Virtuve » ..vecuvecā bukstiņ-putra
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Koronovīruss Latvijā. 23.Novembrī.2020, 22:55 Meilis Pļāpātuve
Lasīt
Karš Kalnu Karabahā 23.Novembrī.2020, 12:10 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Medniekmāja 23.Novembrī.2020, 11:05 Valduha Foto
Lasīt
Kas tas ir? 22.Novembrī.2020, 18:30 Valduha WW2
Lasīt
Cope 21.Novembrī.2020, 16:37 Meilis Pļāpātuve
Lasīt
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem.... 21.Novembrī.2020, 08:18 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Darbnīca 19.Novembrī.2020, 20:06 Ketu Metāldetektori
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja: sancho76


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2020