Mājas desa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 07.Decembrī.2018, 17:50 | Komentāri # 8 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| sālītis, ...nu gan samuldējies..viens darbojos..procesam ne vainas..tik pirksti jāsarga...lai neierauj transmisijā ;. Valduha, ...maz jau tur bij gaļas ekspermentam,,tikai 2,7 kg...tiks aprīts jau uz parītdienu..heheeh;. Pievienots (07.Decembrī.2018, 17:52) --------------------------------------------- ..nu jāa..lai abas rokas ir brīvas...bormašīnai ir pedālis,kuru ar kāju ieslēdz-izslēdz
..kad satiksi,tad iepazīsi..
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 29.Janvārī.2020, 17:13 | Komentāri # 9 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 2174
Balvu ielāde ...
| ..kā sacīt jāsaka ..tapa porcija desu,kakla karbonāde,,un cauraudzītis ar ribiņu..Kūpināju pie 75-80 celsija piecas stundas.. ...gardi gan..vott..hehehe..
Recepte...
Gaļa cūk..4,4kg. Speķis 350gr. Ķiploki 135 gr. Cukurs 30gr. Muskartrieksts 5gr. Kardamons 3gr. Pipari melnie 7gr. Pipari smaržīgie,malti 2gr. Sāls 43 gr. Nitrītsāls 40gr. Ķimenes 6gr. Gaļu samaļ uz visruplākā sieta,speķi kubiciņos,visu samaisa,pielej ūdeni,to pēc jūtām..tad vēsumā uz diennakti.Tad atkal kārtīgi samaisa,un pilda apvalkos,tad pusotru diennakti vēsumā vēl jānotur..un tad uz kūpinātavu.. Gaļai,un cauraudzim nekādas receptes..astoņas stundas pirms kūpināšanas krietni samaisīju ar nitrītsāli,un piparu maisījumu.
..kad satiksi,tad iepazīsi..
Komentāru rediģēja 007 - Trešdiena, 29.Janvārī.2020, 17:45
|
|
| |