Ceturtdiena, 05.Decembrī.2024, 07:00
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Aukstā zupa.. - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Aukstā zupa..
007Datums: Piektdiena, 19.Februārī.2010, 13:00 | Komentāri # 1
 
Balvu ielāde ...




Sastāvdaļas receptei "Aukstā zupa karstai dienai":
1. kefīrs vai paniņas 2l; 2. konservētas bietes 250g; 3. trīs cieti vārītas olas; 4. divi lieli vārīti kartupeļi; 5. Dūmdesa; 6. svaigs gurķis; 7. redīsi; 8. dilles un lociņi; 9. smaržīgie pipari!
"Aukstā zupa karstai dienai" pagatavošana: 20 min.
Sagriezt kartupeļus nelielos kubiņos, arī olu, tikai ne pārāk smalki (vislabāk vienreiz ar olu griežamo!)

Dūmdesu, gurķi un redīsus sagriez salmiņos.

Lielā bļodā salikt kartupeļus, olas, gurķus, redīsus, dūmdesu, smalki sagrieztus lociņus un apliet ar paniņām vai kefīru. Samaisīt, un tad pakāpeniski pielikt konservētās bietes, maisīt līdz krāsa paliek patīkami rozā.

Pasniegt bļodiņā uzkaisot dilles un smaržīgos piparus!

P.S. Dūmdesa piedos zupai pikantumu!!!

Pievienots (19.Februāris.2010, 12:59)
---------------------------------------------
Sastāvdaļas receptei "Aukstā zupa “vasara”":
1 burciņa aukstās biešu zupas 1 l kefīra sinepes vārīti cīsiņi 2 vārītas olaszaļumi
"Aukstā zupa “vasara”" pagatavošana:
Burciņas saturusamaisiet attiecībā 1:1,5 ar kefīru. Pievienojiet pēc garšas svaigus gurķus, novārītas, sasmalcinātas olas, vārītus cīsiņus, sinepes un zaļumus.

Pievienots (19.Februāris.2010, 13:00)
---------------------------------------------
Sastāvdaļas receptei "Aukstā biešu zupa 3":
1 burciņa marinētas bietes 1 burciņa aukstās zupas vasara 1 garais gurķis 4-6 olas 1L kefīra 250gskābā krējuma loki, dilles sāls Vārīts atdzesēts ūdens
"Aukstā biešu zupa 3" pagatavošana:
Laicīgi izvāra olas un uzvāra ūdeni. Tikmēr palielā katlā vai bļodā sajauc marinētās bietes ar auksto zupu vasara, kefīru, krējumu. Sagriež gurķi sev tīkamos gabaliņos (strēmelītēs, kubiņos utt.) un piejauc pārējam. Kad olas atdzisušas, sagriež gabaliņos tāpat kā rosolam un piejauc pārējam. Visu izmaisa. smalki sagriež zaļumus, pievieno. Pielej atdzesēto ūdeni (tam vairāk ir atšķaidīšanas funkcija, jo biezāka un kefīrīgāka zupa patīk, jo mazāk jālej). Pēc garšas pievieno sāli. Vēlams uz ½h ielikt ledusskapī, atdzesēties un "ievilkties".

 
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 04.Decembrī.2024, 23:21 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 04.Decembrī.2024, 11:02 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Otrā front... 02.Decembrī.2024, 06:32 Valduha WW2
Lasīt
Vermahta ž... 25.Novembrī.2024, 14:04 Valduha WW2
Lasīt
Te rakstām... 22.Novembrī.2024, 20:41 zed Pļāpātuve
Lasīt
Āra galdiņ... 28.Oktobrī.2024, 15:30 Valduha Būve
Lasīt
Rusij77 sv... 25.Oktobrī.2024, 09:26 nēģis Pļāpātuve
Lasīt
Laika apst... 30.Septembrī.2024, 11:32 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Sveicam Ze... 28.Septembrī.2024, 23:57 zed Pļāpātuve
Lasīt
Vācu karas... 14.Septembrī.2024, 09:35 Valduha WW2
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja:


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024