Pa kara takām 2021
|
|
|
|
|
|
|
|
Ingars97 | Datums: Pirmdiena, 29.Martā.2021, 09:35 | Komentāri # 7 |
Garāmgājējs
Komentāri: 4
Balvu ielāde ...
| Meilis, Sveiks,pieļauju ka lubejā uz pļavas izraktās lietas ir jūsu,viss kārtībā,bet varbūt varētu turpmāk sarunāt tās lietas nomarķēt un varbūt bildes no atradumiem atsūtīt whatsapp(nr aizsūtīšu privāti)
Vidzeme
Komentāru rediģēja Ingars97 - Pirmdiena, 29.Martā.2021, 09:37
|
|
| |
|
|
Ingars97 | Datums: Pirmdiena, 29.Martā.2021, 17:07 | Komentāri # 10 |
Garāmgājējs
Balvu ielāde ...
| Varbūt arī nē,Rudenī šis tas jau bija izrakts un tagad pavasarī atkūstot sniegam vēl vienu priekšmetu ieraudzīju,nevarēja saprast vai tagad nolikts vai rudenī. Labi ir ka viņi tiek izrakti bet gribētos lai ir tā ka nav nejauši uz viņiem jauziet. Pats es šad tad arī parokos ar detektoru,neesmu gan nopircis savu vēl,pagaidām aizņemos no paziņas kad izdomāju aizbraukt kaut kur pastaigāt
Vidzeme
|
|
| |
|
Maris | Datums: Pirmdiena, 29.Martā.2021, 18:31 | Komentāri # 12 |
Vietējais guru
Komentāri: 121
Balvu ielāde ...
| Brocēnu pusē atrasts saglabājies bunkurs: https://www.tvnet.lv/7212937....bunkurs
Ja pareizi saprotu, brāļi, arheologi amatieri, atraduši pirmie un izsūknējuši ūdeni no tā. Tad mežistrādes darbinieki uzgājuši.
|
|
| |
Ingars97 | Datums: Pirmdiena, 29.Martā.2021, 19:47 | Komentāri # 13 |
Garāmgājējs
Balvu ielāde ...
| Ja kaut kad tuvākajā laikā sanāk braukt uz šo pusi tad varam sazvanīties,ja ir interese,būtu tikai priecīgs ja kāds pārstaigātu to lauku
Vidzeme
|
|
| |
|
|
|
Kalnietis | Datums: Ceturtdiena, 01.Aprīlī.2021, 19:32 | Komentāri # 17 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Bet es kā modernais makšķernieks, noķeru (atrodu) sabildējos un palaižu vaļā.
|
|
| |
|
|
|
|
|
Kalnietis | Datums: Pirmdiena, 05.Aprīlī.2021, 18:48 | Komentāri # 23 |
Darba rūķis
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| Šodien, kara takas bridu ne tikai es , bet arī brieži. No atradumiem interesanta bija ādinieku darbnīca ierakumos, tur lielā daudzumā bija ādas gabalu atgiezumi, sprādzes, kniedes un pogas. Vēl atradu kareivja paštaisītu primitīvu karoti no alumīnija gabala.
Komentāru rediģēja Kalnietis - Pirmdiena, 05.Aprīlī.2021, 18:49
|
|
| |
|
|