Quote 007 ()
..ļoti smaga filma..esmu noskatījies,,bet tikai vienu reizi..gribās noskatīties vēl..bet nevaru saņemties..
Noskatījos. Man gan neko īpaši smagi neaizķēra, jo atsevišķās detaļās saskatīju pārmērīgu uzspēli, pārspīlējumus un kļūdas. Varbūt tāpēc, ka pats esmu bijis bērēs, kur mans armijas biedrs un bērnības draugs tika apglabāts cinka zārkā, ko pat pēdējā brīdī pie kapa neatvēra spītējot raudošās mātes lūgumiem un prasībām. Apglabāja zaldāti un pie kapa izšāva zalvi. Zēns pat nebija bijis Afganistānas kara zonā, viņu vienkārši piekāva un viens maziņš apdzēries ņencs (lielījās, kā varot briežus pacelt) esot besamaņā esoso pacēlis un metis pret zemi. Toreiz tajā armijā valdīja pilnīgi cietumu likumi un bija absolūts bardaks. Tas, ko es filmā saskatīju, bija totāla padomju sistēmas agonija. Ļoti labi gandrīz vai katrā kadrā dažādos veidos manāms tas, ka pa vecam dzīve nav turpmāk iespējama. Un tas džeks ar CCCP kreklu savā ziņā raksturo to, kas nāks nākotnē, principā, laikam jau gandrīz ir trāpīts pareizi pareģojumā.