Sveiciens visiem Latvijas patriotiem Lāčplēša dienā
|
|
Tottenkopf | Datums: Piektdiena, 11.Novembrī.2011, 22:09 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Šodien, Kungs, mēs Tevi lūdzam: neļauj latvjiem mirt un zust, Liec mums vienmēr Tavu sauli brīviem pāri galvai just! Līdz tiem laikiem, kurus šodien nezin vēl nekur neviens, Mūžam brīvs lai latvju ērglis, savus spārnus sizdams, skrien! Lai pa nezināmiem laikiem cauri mūžiem ejam mēs, Dod mums spēku, dod mums drosmi, Dod mums vienprātību, Tēvs!
Sveiciens visiem Lāčplēša dienā.
|
|
| |
|
007 | Datums: Sestdiena, 12.Novembrī.2011, 17:13 | Komentāri # 3 |
Balvu ielāde ...
| ...piedošanu,,ka nokavējos...sveicieni...
|
|
| |
|
Mednieks | Datums: Pirmdiena, 11.Novembrī.2013, 10:54 | Komentāri # 5 |
Darba rūķis
Komentāri: 586
Balvu ielāde ...
| Sveicu Svētkos!
p.s. kas jums tur ar datumiem? Man kalendārs rāda ka šodien ir 11.novembris, nevis piektdien??? "Datums: Sestdiena, 12.Novembris.2011, 00:25"Quote 007 ( ) ...piedošanu,,ka nokavējos...sveicieni...
|
|
| |
Valduha | Datums: Pirmdiena, 11.Novembrī.2013, 12:04 | Komentāri # 6 |
Stāstnieks
Komentāri: 12358
Balvu ielāde ...
| Quote Mednieks ( ) kas jums tur ar datumiem? Man kalendārs rāda ka šodien ir 11.novembris, Otomars un 007 būs izrakuši laika mašīnu, un nu noskatās uz mumsiem no nākotnes! Visiem sveiciens Lāčplēša dienā!!! Man te vārsmas no emigrācijas dzejnieka Valda Krāslavieša krājuma:
Pēc brīvības rindā nestāv!
Kur jau tas laiks, kopš šeit stāvam un stāvam, kaut tikuši neesam uz priekšu ne sprīža.
Tur, pašā priekšā, tā runā, it kā par velti ko izsniedzot - kā kādreiz UNRRĀ. (Saīsinājums no Apienoto Nāciju bēgļu aprūpes organizācijas)
Vakar pat dažiem jau tika medaļas pasniegtas par godīgu rindā stāvēšanu un labu uzvešanos.
"Vai es nesacīju? Nevajag grūstīties, nevajag kauties, tad visi tiks kādreiz atlīdzināti," pamācoši nosaka tautietis ar tādu kā kūkumu plecos.
Vai ievērojāt, cik labi viņš Latvijas smokingu saglabājis?
Te garām iet nēģeru zēns. "Tēvoc," viņš saka, "pēc brīvības rindā nestāv." - un aiziet paceltu galvu.
Tev nebūs svešu tautu Dievus turēt augstāk par savējiem!
Komentāru rediģēja Valduha - Pirmdiena, 11.Novembrī.2013, 12:05
|
|
| |
|
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 11.Novembrī.2013, 21:39 | Komentāri # 11 |
Balvu ielāde ...
| Šodien kā jau katru gadu Kuldīgā notika armijas parāde, lāpu gājiens un atceres brīdis Annas kapos. Priecē tas, ka ar katru gadu jauniešu vidū parādās ar vien lielāka interese par valstiskumu un patriotismu. Visiem sveicieni svētkos
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 12.Novembrī.2013, 20:30 | Komentāri # 12 |
Balvu ielāde ...
| ...trakoti atvainojos.ar nokavēšanos....karogu vakar izkāru,čarku iemetu..,,man šī diena svētāka,nekā 18 nov.. ...sveiciens visiem...
|
|
| |