Aptauja
|
|
|
|
|
007 | Datums: Trešdiena, 18.Martā.2009, 14:23 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| Gaidu kad sniegs nokusiis..nevar nociesties,jauno masiiniiti jaanomeegina..Minelab safari. bija Prizm-3..galiigs drankis.tad terra-50..labs aparaats
|
|
| |
sancho76 | Datums: Trešdiena, 18.Martā.2009, 19:39 | Komentāri # 3 |
Klaidonis
Komentāri: 3215
Balvu ielāde ...
| Quote (007) Gaidu kad sniegs nokusiis..nevar nociesties,jauno masiiniiti jaanomeegina..Minelab safari. bija Prizm-3..galiigs drankis.tad terra-50..labs aparaats klau tas safari bija kaut kas starp expse un terru?
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !
Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 18.Martā.2009, 19:50 | Komentāri # 4 |
Balvu ielāde ...
| safari ir vienkaarsots explorer.spole taada pati kaa e-trekam.raadaas,ka ļoti labs agregaats.
|
|
| |
|
007 | Datums: Trešdiena, 01.Aprīlī.2009, 22:53 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| nu par safari..viss ok,tikai pie pinpointa nu nekaadi nevaru piesauties,galiigi struntiigi izdomaats
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 03.Aprīlī.2009, 10:25 | Komentāri # 8 |
Balvu ielāde ...
| nemaaku centru nokert,tur taa vaina.terrai bija super.
|
|
| |
|
007 | Datums: Piektdiena, 15.Maijā.2009, 12:02 | Komentāri # 10 |
Balvu ielāde ...
| 'Taa raadaas,ka saaku sadraudzeeties ar Sfari Ja saliidzinaam ar terra 50,ta ko lai saka..daudzas labas mantas ir zemee palikusas.Terrai 50 piemeeram sautenes aizsleegu raada kaa melno metaalu,pilniigi nerokamu signaalu.Safari turpretii skaisti maina skaņas toni uz lielaaku melno metaalu.Pagaidaam esmu apmierinaats. Un dzilums ar super.Ar standarta spoli,auto reziimaa vaacu AL katliņu paceelu 90 cm.
|
|
| |
|
zvengelis57 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 20:47 | Komentāri # 12 |
Tematiķis
Komentāri: 161
Balvu ielāde ...
| Kads kaut ko dzirdejis par shitiem, arzemju majas lapas shis maksa tikai ap 50- 60 ls
|
|
| |
007 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 21:24 | Komentāri # 13 |
Balvu ielāde ...
| Tas ir kārtejais Ķīniešu izgudrojums...Fisher-Garret ārlaulības kroplis
|
|
| |
|
|
zvengelis57 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 21:33 | Komentāri # 16 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Drizak jau garet bus saparojies ar ko citu, shim jau skanas controle, un ekrana apgaismojums
|
|
| |
|
007 | Datums: Otrdiena, 01.Februārī.2011, 22:13 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| nu terra 705,,ne vainas,,tika DD spoli..neko jau viņa no tiem dārgajiem aparātiem neatpaliek.
|
|
| |
zvengelis57 | Datums: Trešdiena, 02.Februārī.2011, 10:50 | Komentāri # 19 |
Tematiķis
Balvu ielāde ...
| Bet ir kads tads detektors, kas signalize tikai uz zeltu un sudrabu?, un neizdves ne skanas par citiem metala veidiem????
|
|
| |
007 | Datums: Trešdiena, 02.Februārī.2011, 11:12 | Komentāri # 20 |
Balvu ielāde ...
| Quote (zvengelis57) Bet ir kads tads detektors, kas signalize tikai uz zeltu un sudrabu Teorētiski...ir tādi jonu aparāti,,bet nu nezinu,,man kautkaa neticas..
|
|
| |
Jaunlatvietis | Datums: Pirmdiena, 09.Janvārī.2012, 12:39 | Komentāri # 21 |
Vietējais guru
Komentāri: 115
Balvu ielāde ...
| vai ir kādam bijusi reála saskare ar Garrett Ace 350 euro? meklejot info pa LV klusums,tik párdeveju atsauksmes,ka esot tas pats ace250 tik uzlabots ,tātad labāks.Savukārt árzemju aptaujás palasot par to nav ísti labas atsauksmes, esot labs tik priekš monétám.Kā tur īsti ir,varbūt ir kādam bijusi pieredze gan ar 250to gan ar 350to. p.s. Interesē,jo gribu no tiem diviem variantiem iegādāties kā savu pirmo.
|
|
| |
RAIM | Datums: Svētdiena, 05.Februārī.2012, 18:44 | Komentāri # 22 |
Censonis
Komentāri: 98
Balvu ielāde ...
| sveiki,darbojos ar fisher f2 rokam melno dzelzi,ticiet vai ne piikst jurmalas smiltiis arii uz 50 cm dzilumu(liels dzelzs gabals 45cm garums,mitra smilts jurmalas),pavasarii paraksim arii citur
|
|
| |
|
007 | Datums: Svētdiena, 05.Februārī.2012, 20:32 | Komentāri # 24 |
Balvu ielāde ...
| .....uuu,,,nu kā teikt veiksmīgi esmu pārdevis Safari...(ceru,ka jaunais saimnieks ir apmierināts)...paņēmu Terra 705...nu laikam ok...,bet,,laikam esmu drusku pasteidzies ar Safari pārdošanu...viņš bij drusku bremze,,nu tā drusku,,,bet...dziļums bij krietni labāks kā 705terkai..nu nekass...dzīve iet uz priekšu...ne jau tas man pēdējais agregāts.
|
|
| |
Restaurators | Datums: Trešdiena, 08.Februārī.2012, 00:34 | Komentāri # 25 |
Restaurēšanas speciālists
Komentāri: 278
Balvu ielāde ...
| Vairākas dienas studēju info par MD,bet tā kā apsēsts visu laiku atgriežos pie Xplorer DEUS.Nu bet aplauziens,ka traki dārgs.Skatos rusij77,ka arī Tavs darbarīks,vai padalīsies par cik iegādājies.Harakķerisķika,cik nu saprotu ļautu vairākus gadus nedomāt par trūkumiem.bet arī zinu,ka stulbi daru,ka svarīgs man arī tas vizuālais,ko lai dara,man kā māksliniekam tā bieži-jopcik,tā gan ir smuka manta.
|
|
| |