Ceturtdiena, 25.Aprīlī.2024, 11:53
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Metam nost pīpēšanu ! - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Meklēšana · RSS ]


   Ziedo vietnes attīstībai!
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Foruma moderators: otomars  
Forums » Viskautkas » Tabaka » Metam nost pīpēšanu ! (Metodes, pamācības un pieredze)
Metam nost pīpēšanu !
sancho76Datums: Pirmdiena, 01.Februārī.2010, 18:42 | Komentāri # 1
Klaidonis

Komentāri: 3215
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...

Kurš un kādas metodes izmantojis?


Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !

Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ
Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
 
007Datums: Pirmdiena, 01.Februārī.2010, 18:56 | Komentāri # 2
 
Balvu ielāde ...




nus ta dalamies pieredzee.. smile
reizes 3 metu nost,un vienmeer nopiipeeju cigareti,un nospiedu pelnutraukaa,un vis..ilgaakais 4 gadi apmeram..iesaakt jau viegli..iemet čarku,draugi veel pakacina,un viss aiziet..
nesen meeginaaju veel,5 dienas iztureeju,un vis.. angry
ir meeginaati plaaksteri ,košļenes,viss tas herņa.. angry
 
VanagsDatums: Pirmdiena, 01.Februārī.2010, 19:48 | Komentāri # 3
Zemgales rakaris

Komentāri: 766
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Balvu ielāde ...
Atkarīgs no pīpēšanas nēsu vel palicis ir pīpēts cigaretes, pašu tabaka, bet nekā wacko
man liekas, ka pīpēšanas atkarība ir tikai smadzenēs, un ja ļoti grib var arī atmest..

Kas meklē, tas atrod..
 
007Datums: Sestdiena, 20.Februārī.2010, 19:13 | Komentāri # 4
 
Balvu ielāde ...




biggrin biggrin biggrin
Padomi, kā atmest smēķēšanu
Inta Poča, TPSVA sabiedrisko attiecību speciāliste, 30.05.2006. 22:16:06

Jebkurā vecumā atmetot smēķēšanu, tiek pozitīvi ietekmēta veselība. Tiek atgūta pilnvērtīga garšas un smaržas sajūta. Vieglos un vidēji smagos gadījumos HOPS pacientiem neapšaubāmi apstājas plaušu funkcionālo rādītāju pasliktināšanās un samazinās mirstība. Plaušu vēža risks bijušajam smēķētājam pēc 10-15 gadiem ir tikai nedaudz augstāks par nesmēķētāju.
Uzsākot smēķēšanas atmešanu, vissvarīgākā ir pacienta motivācija, ģimenes un draugu atbalsts. Smēķēšana ir cieši saistīta ar ikdienas rituāliem - pirmā rīta cigarete, dzerot kafiju vai pārrunām ar kolēģiem pusdienlaikā, tāpēc jāmaina savi ieradumi, piemēram, kafiju aizstājot ar sulu, sarunu laiku veltot grāmatu lasīšanai vai fiziskiem vingrinājumiem u.tml. Piemērots laiks smēķēšanas atmešanai ir brīvdienas, ceļojumi.

Vislielāko palīdzību un atbalstu cīņā par smēķēšanas atmešanu var sniegt ģimenes ārsts. Pētījumi liecina, ka 70% pacientu grib atmest smēķēšanu un vēlas saņemt ģimenes ārsta palīdzību, jo pašiem atmest šo ieradumu izdodas tikai 10 % gadījumos. Diemžēl pacientu aptaujas dati Latvijā liecina, ka ārsts ieteicis atmest smēķēšanu tikai 14,3% smēķētāju.

Nikotīna atkarība ir viens no galvenajiem šķēršļiem, kurš liedz pārtraukt smēķēt. Šī atkarība tiek klasificēta kā slimība. Lielākā daļa pretsmēķēšanas līdzekļu tiek balstīti uz nikotīna aizvietošanu. Tie ir plāksteri un košļājamās gumijas, kuri atvieglo nikotīna trūkuma simptomus. Kā laba alternatīva pasaulē un arī Latvijā ir pieejams nikotīnu nesaturošais ārstniecības līdzeklis - bupropiona hidrohlorīds, kurš mazina vēlmi uzsmēķēt. Būdams antidepresants, tas iedarbojas uz dopamīnerģiskiem (atkarības attīstība) un noradrenerģiskiem (atturības attīstība) mehānismiem galvas smadzenēs un ir efektīvs 30 % gadījumu.

Pie netradicionālajām smēķēšanas atmešanas metodēm var minēt akupunktūru un psihoterapiju.

Iedvesmai daži ieguvumi, kas var palīdzēt atmest smēķēšanu:

20 minūtes pēc pēdējās cigaretes arteriālais asinsspiediens pazemināsies līdz normālam, atjaunosies normāla sirdsdarbība, uzlabosies asins piegāde pēdām un plaukstām;
pēc astoņām stundām normalizēsies skābekļa saturs asinīs;
pēc divām diennaktīm pastiprināsies spēja sajust garšu un smaržu;
pēc nedēļas uzlabosies sejas krāsa, pazudīs ādas, matu, izelpas nepatīkamā smaka;
pēc mēneša kļūs manāmi vieglāk elpot, pazudīs nogurums, galvassāpes, it sevišķi no rītiem, vairs nemocīs klepus;
pēc pusgada – pazemināsies pulss, uzlabosies sportiskie panākumi, jutīsi vēlmi pēc fiziskām slodzēm;
pēc gada – koronāro slimību risks samazināsies uz pusi, salīdzinot ar smēķētājiem;
pēc pieciem gadiem – strauji samazināsies iespēja saslimt un nomirt ar plaušu vēzi, salīdzinot ar tiem, kas izsmēķē paciņu cigarešu dienā;
ietaupīsies ievērojami naudas līdzekļi, kurus varēsi izlietot pēc saviem ieskatiem. Turklāt cigaretes Latvijā ar laiku kļūs aizvien dārgākas, tāpēc atmet pēc iespējas ātrāk!

Kopumā smēķēšanas atmešana ne tikai saglabā veselību un ietaupa naudu, bet ir arī pozitīvs piemērs līdzcilvēkiem, īpaši bērniem un pusaudžiem. Šobrīd ģimenes ārstiem ir iespēja izvēlēties praktisku un iedarbīgu pasākumu kompleksu, kuru piedāvāt smēķējošiem pacientiem

Pievienots (20.Februāris.2010, 19:13)
---------------------------------------------
Gadu mijā daudzi smēķētāji apņemas atmest kaitīgo smēķēšanas ieradumu. Tomēr atteikšanās no smēķēšanas var būt ļoti smags uzdevums, it īpaši pirmajās dienās. Sabiedrības veselības aģentūras veiktie pētījumi parāda, ka smēķēšanu vēlas atmest 59,7% smēķējošu vīriešu un 55,5% smēķējošu sieviešu. Visbiežāk atmest smēķēšanu cilvēki izvēlas finansiālu un ar veselību saistītu faktoru dēļ.

Kā teikts FINBALT veselības monitoringa Latvijas iedzīvotāju veselību ietekmējošo paradumu pētījumā, 14,9% smēķētāju izvēlas atmest, lai izvairītos no slimībām, kas ir likumsakarīgs smēķēšanas iznākums. Šodienas globālās finanšu krīzes apstākļos daudzi ierobežo tēriņus. Arī dzīvojot veselīgi ir iespējams ietaupīt.

Smēķēt vairs nav populāri un arī smēķētāju skaits Eiropā pēdējo desmit gadu laikā ir ievērojami samazinājies. Ir pierādīts, ka vīriešu smēķētāju skaits samazinās straujāk kā sieviešu smēķētāju skaits. Viens no iemesliem šai tendencei pēc zinātnieku domām ir sieviešu bailes pieņemties svarā pēc smēķēšanas pārtraukšanas, kas ir tabakas industrijas veicināts mīts jau kopš pagājušā gadsimta sākuma. Vēl viens būtisks iemesls ir līdzcilvēku smēķētāju ietekme, kas apgrūtina smēķēšanas atmešanu.

Pētījumi rāda - ja smēķētājs veiksmīgi tiek galā ar grūto atmešanas sākuma posmu, tad ir daudz labākas iespējas, ka smēķēšanu izdosies atmest pavisam. Aptiekās no Jaunā gada ir pieejams jauns 25 miligramu nikotīna aizstājēj terapijas plāksteris, kas darbojas 16 stundas, netraucējot nakts miegu un smēķētājam nodrošina nikotīna terapeitisko devu. Tas palīdz kontrolēt smēķēšanas vēlmi un atteikšanās simptomus pirmajās sarežģītajās nedēļās pēc smēķēšanas pārtraukšanas. Plāksteris uzliekams no rīta pamostoties un tas ir efektīvs visas dienas garumā, kontrolē vēlmi smēķēt, kā arī tādus ar atteikšanos no smēķēšanas saistītus simptomus, kā aizkaitināmība. Katru dienu vēlme smēķēt kļūst mazāka un samazinās simptomu nopietnība. Pēc astoņām nedēļām smēķētājs var izmantot mazākas devas plāksteri, ar laiku plāksteris vairs vispār nebūs nepieciešams.

Latvijas Pretsmēķēšanas koalīcijas pārstāvis narkologs Jānis Caunītis uzskata, ka smēķēšanas atmešanas procesu var iedalīt trīs posmos. Pats pirmais un svarīgākais ir paša smēķētāja apņemšanās, vēlēšanās un gribasspēks. Otrs posms ir pati „atmešana". Metodes ir daudz un dažādas. Tiem, kuri atmet smēķēšanu saviem spēkiem, talkā nāk dažādi bezrecepšu medikamenti, nikotīnu aizvietojošas košļājamās gumijas, plāksteri. Tikai pirms sākt tos lietot, obligāti rūpīgi jāizlasa tiem pievienotās lietošanas instrukcijas. Un pēdējais posms - neatsākt smēķēšanu. Šis posms ir atkarīgs no smēķētāja, vai nu jau nesmēķētāja, paša apņemšanās un gribasspēka.

Jaunie 25 miligramu pretsmēķēšanas plāksteri smēķētājam nodrošina spēcīgu atbalstu tieši tad, kad viņš vēlas smēķēšanu atmest. Un vēl - plāksteri palīdzēs tiem smēķētājiem, kuri vēlas izmantot diskrētu, taču efektīvu palīdzību, lai pēc 2009. gada jaunā gada patiešām varētu izpildīt solījumu un atmest smēķēšanu pavisam.

 
otomarsDatums: Sestdiena, 20.Februārī.2010, 19:44 | Komentāri # 5
Bodnieks

Komentāri: 4100
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Kluba Vadība Balvu ielāde ...
aha!esmu metis nost pulkākas reizes,bet vienmēr ir kāds faktors ,kas liek atsākt surprised . visu laiku kautkas jāštuko, jādara u.t.t. newrus .štukoju jav atkal mest nost, jo- ja jav bez čarkas iztieku,tad jav pīpēšanu kādu laiku varēs arī pastumt malā umnik . vienmēr jav ceram uz to labāk wink o
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.

Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!

.
 
ToparsoDatums: Svētdiena, 21.Februārī.2010, 11:07 | Komentāri # 6
Cienījams cilvēks

Komentāri: 104
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Draugs ieteica izlasīt Allana Kare grāmatu " Viegls paņēmiens, kā atmest smēķēšanu" - izlasīju un atmetu līdz ar pēdējo lappusi. Stāžs- 34 gadi, divas paciņas dienā, nesmēķēju 1,5 gadu.
Domāju, ka atmest nav iespējams un necentos to darīt. Lasīju tikai eksperimenta pēc, neticēju, ka būs pozitīvs rezultāts. Tikai pirmo dienu jāpamokās un viss, sajūta it-kā nekad nebiju smēķejis un negribas, sapņos nerādās.
Ir tikai divi noteikumi kurus jāievēro: 1) jāizlasa, iedziļinoties, visa grāmata (lasīju divas nedēļas, smēķēdams vairāk kā parasti); 2) nedrīkst atkal izsmēķēt kaut vienu cigareti.
Aprēķināju cikas naudas nosmēķēju un panēmu kredītu (lieks stimuls atkal neuzsākt).
Veiksmi!

Pievienots (21.Februāris.2010, 11:07)
---------------------------------------------
Atvainojos- pareizi Allen Carr.

 
007Datums: Otrdiena, 23.Februārī.2010, 15:51 | Komentāri # 7
 
Balvu ielāde ...




nu ko.uzpiipesim?? biggrin
 
sancho76Datums: Piektdiena, 26.Februārī.2010, 14:47 | Komentāri # 8
Klaidonis

Komentāri: 3215
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...

Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !

Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ
Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
 
ArklsDatums: Pirmdiena, 04.Oktobrī.2010, 14:18 | Komentāri # 9
Vietējais guru
Komentāri: 108
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
sancho76, Ļoti lab video!:)
Es nepīpēju 7 mēn. pēc 15gadus pīpēšanas. Nometu, jo sāku sliktāk justies, grūtāk celties no rīta, sliktāk izskatīties, arī naudas ziņā padārgi. Tagad atkal pēc viena pasākuma uz prāmja Rīga-Stoholma atkal palēnām atsāku papīpēt(2nedēļas). Tagad neesu pīpējis 5 dienas. Man palīdz fiziskās nodarbības svaigā gaisā-skrienu, trennējos, peldos.
cool2
Es domāju ka katram smēķētājam pirms uzsmēķēt, jāpaskatās šo video!! nyam

Rakt vai nerakt? - Tāds ir jautājums!
 
TottenkopfDatums: Pirmdiena, 04.Oktobrī.2010, 19:58 | Komentāri # 10
 
Balvu ielāde ...




Saaku ar piipeeshanas lietaam nopietni nodarboties 16 gadu vecumaa... Chesterfild.... no poljiem Riigaa pirku... taa arii liidz 32 gadiem piipoju pacinja dienaa... bet te vienu dienu no riita pamodos stiivs, liiks ... visas lociitas vsarautas krampjos... domaamju, ka laiks laikam pienaacis - buus kastee jaakaapj... izraadiijaas, ka kaut kaada zaraza plaushaas, slimiiba, kura ir vienam uz 10 000 gadiijumiem... it kaa citiem shii pati pazuud, bet citiem paariet 2 stadijaa un tad metaas uz lociitavaam, motoru .... dabuuju nomainiit dziivoshanas vietu... pati paargaaja bez zaaleem, bet no taa laika, ka ar nazi piipeeshanas gribeeshana nonjemta.... saakumaa kaadu gadu smeekju duumi uz vemshanu raava... bet nu jau viss paargaajis un vienalga - vai kaads piipo vai nee... labaak kaadu konjacinju, viskiju ierauju, bet pat tad uz smekjeeshanu nevelk...
Galvenais pasham gribeet... vai arii kaulainaa paliidz... pavicina izskapti un kaa ar roku visus netikumus atnjem.... galvenais, lai to gribeeshanu pie meitaam iet neeatnjem nirga
Savaadaak, kas mums viiriesha cilveekam atliks - no riita un vakaraa baardu dziit smej
 
sancho76Datums: Pirmdiena, 04.Oktobrī.2010, 20:31 | Komentāri # 11
Klaidonis

Komentāri: 3215
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Tottenkopf, cool2
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !

Liekam bildes pareizi - https://youtu.be/qjtgPk-wOZQ
Samazinām bildes - https://youtu.be/iPLdwb9EAeg
 
tarzanboysDatums: Pirmdiena, 04.Oktobrī.2010, 20:56 | Komentāri # 12
Observators
Komentāri: 53
 Izgājis
Par aktivitāti Balvu ielāde ...
Sveikiņi! Es pats nepīpēju, savā dzīvē esmu izpīpējis jaunības gados pusotru cigareti un ta ar, mentola. Bet esmu dzirdējis ka dažiem ir palīdzējis iešujot ampulu, kā pret alkoholu un vēl ar hipnozi!
tarzanboys jauks cilvēciņš
 
sgardDatums: Pirmdiena, 04.Oktobrī.2010, 23:22 | Komentāri # 13
Pedagogs

Komentāri: 289
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Man ar tā nikotīnatkarība nav pazīstama. dance
Vai nevar mantkārību izmantot? Kā gribas uzsmēķēt - tā vietā santīmus cigaretes vērtīībā iebērt burkā. Pa kādu gadu vajadzētu smukai naudiņai salasīties.
 
sipciksDatums: Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 16:17 | Komentāri # 14
Tāmniece

Komentāri: 109
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Es jau arī tai atkarībai tā īsti neticu - izmēģināju kādu gadu un apnika, nekādas jēgas nebija - ne prieka, ne arī nervus nomierina - ne kā! Pat atkarība neradās. Tā kā tas viss tik galvā vien ir profesor
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
 
emils92Datums: Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 16:35 | Komentāri # 15
Kluba jurists

Komentāri: 1337
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Stiprai galvai jābūt. dance hi
 
AigarsDatums: Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 19:57 | Komentāri # 16
Platīnmeistars

Komentāri: 1481
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Es nopīpēju kādus padsmit gadus, tad atmetu. Esmu atmetis jau vairāk kā trīs gadus, bet šad tad jautrā kompānijā tāpat gadās novilkt kādu cigareti. Tas nav bieži, bet gadās. Bet pēc tam pāris dienas baigi jūtās, ka ir pīpēts. Labāk jau ne. Labāk alus
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
 
sipciksDatums: Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 20:23 | Komentāri # 17
Tāmniece

Komentāri: 109
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Nu nezinu, smeekheeshana no visaam atkariibaa skaitaas vieniigaa, kas nedegradee personiibu :)
Ne vienmēr ir tā, kā izskatās!
 
TottenkopfDatums: Otrdiena, 05.Oktobrī.2010, 21:13 | Komentāri # 18
 
Balvu ielāde ...




Apmeeram kaadu gadu, kad biju cigareteem metis mieru naktii bija sapnis... seezju kompaanijaa, ierauju, smeekjeeju... un taa ar baudu, ar pilnu kruuti un viss likaas tik reaali... pamodos un uz reiz nesapratu vai iistenibaa tas bija vai nee... uz reiz pirksti pie deguna un ostu vai nav tabakas smarzja... wink ... mnjaa....
 
nēģisDatums: Trešdiena, 06.Oktobrī.2010, 21:28 | Komentāri # 19
Zemgales rakaris

Komentāri: 2832
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
Atmest pīpēšanu-viegli.Noturēties līdz vairs negribas,tas jau ir grūtāk,savā ziņā tā ir māka strādāt ar smadzenēm.Pašam tiko apritēja 3 mēneši kā nevelku,protams tak dažreiz joprojām gribas,sevišķi labās kompānijās..tādās reizēs ir jāmāk domas sakoncentrēt uz ko citu,un tā ikreiz,kad gribas pīpēt. Taču, ja kāds svešs man blakus pīpē,tad metās riebums no dūmiem.Tas nozīmē to,ka no dūmiem mēs negūstam to kaifu,tā ir tā viela un darbība ko mēs esam pieraduši darīt noteiktā laikā,noteiktā vietā,kādā īpašā kompānijā vai pēc labi padarīta darba.Tas atkal nozīmē to,ka nekādas tabletes,vai plāksteri nelīdzēs,ja nestrādāsi ar galvu.Protams tā savā ziņā ir psiholoģija.Citi saka ''..es nevaru atmest ''-tādas muļķības labāk nerunāt.Man pazīstami cilvēki atmeta 40-50 gadu vecumā un nepīpē jau daudzus gadus kaut iepriekš pat vilkuši 1,5 paciņu pa dienu.Es atmetu,jo sieva pa gabalu saož to smaku un tad parasti čīgā ''atkal tu pīpē '',arī pašam nepatīk kā drēbes pievelkas.Tak neuzskatu,ka tas ir kas slikts,savā ziņā jau tas ir kaifs smej smej ,kamēr ir veselība-pīpē.Bet tiem kam iet līdz 1,5 paciņas pa dienu,pie tam zilij dārgās šajos apstākļos; mīlie cilvēki padomājiet,kas pa naudiņu aiziet ausis ,man darbā viens tāds ir,alga viņam ap 300 ls,cigaretēm Kent viņam aiziet 60 ls mēnesī fans
 
maymayDatums: Ceturtdiena, 07.Oktobrī.2010, 16:40 | Komentāri # 20
 
Balvu ielāde ...




Smēķēju gadus 15.Paciņu dienā.Cik forši bija no rīta padzert kafiju un uzpīpēt.Tagad nepīpēju jau 3 gadus. Kādi 500 lati gadā izietu,tātad jau kādi 1500 ls ietaupīti. Vai nav pietiekams arguments, lai atmestu?Man izdevās, bet ari gribasspēks vajadzīgs.
 
SpikyDatums: Otrdiena, 18.Decembrī.2012, 11:13 | Komentāri # 21
Tematiķis
Komentāri: 229
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Ienācu palielīties :D Man šodien devītā nedēļa paliek, kopš nepīpēju. Viegli nav tiešām šad tad ienāk doma varbūt kādu cigariņu :) Bet ciešos es uzskatu, ka atmest var tikai tie kas pīpējot jau saprot, ka tas nekas labs nav un vajag nomest. Tie nometīs, bet tie kas domā tikai par cenu un saka, ka metīs tikai tad kad cigaretes maksās 3Ls < {vai vispār nedomā :D} . NEBŪS :D. Bet godīgi veselību var just pēc nedēļas. Nav vairs klepus un pasportot arī tomēr vieglāk. Tā kā arī es esmu PAR to ka jatrod kautkāds iemesls kam piedurties vai tā ir nauda, veselība, smaka vai mode vienalga, bet vajag. Grāmatā " Viegls paņēmiens, kā atmest smēķēšanu" bija rakstīts ka 50% atkarības cilvēkam pazūd 30 min pēc smēķēšanas. Tākā pa lielam tas tiešām ir galvā :D
Daudzi grib gūt Panākumus taču maz ir tādu, kas izlemj doties to meklējumos.
 
rusij77Datums: Otrdiena, 18.Decembrī.2012, 15:33 | Komentāri # 22
Zinošs rakaris

Komentāri: 1425
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Balvu ielāde ...
Pirmo smēķi (papirosu SEVER, šeit vienā tēmā pat foto bija ielikts) izsmēķēju 5 gadu vecumā, kompanjons ar ko kopā smēķējām mājās apvēmās, tā arī vecāki par to uzzināja. Pēc tam tā vairāk vai mazāk līdz iesauca armijā, tad atmetu, fiziski dzenāja tur daudz un ar naudu arī ne īpaši, labāk "zaldātu kafejnīcā" kaut ko rijamu piepirkt. Jāsaka gan, ka lielākā daļa tieši otrādi, sāka uz stresa pamata armijā smēķēt. Katram citādāk, bet tas ir vienīgi gribas jautājums, "otmazkas" jau vienmēr var atrast, ja pa īstam negribas atmest.
Vīrietim ir trīs pamatnodarbes brīvajā laikā - meitenes,šņabis,smēķi, u.t.t. :) , piekrītu Tottenkopfam, kaut ko no tā visa obligāti jāatstāj.
Par šo tēmu anekdote: Gruzīns grib iestāties kompartijā, izsauc šo pie sevis partorgs un prasa: "klau, ja partija palūgs atmest vīna dzeršanu, atmetīsi?" Gruzīns: "atmetīšu" Partorgs: " bet ja partija liks atmest smēķēšanu?"
Gruzīns: "atmetīšu" Partorgs: "nu bet ja jāpārstāj būs ar sievietēm gulēt?" Gruzīns: "pārstāšu gulēt" Nu partorgs uzdod pēdējo un galveno jautajumu pirms uzņemšanas partijā: "nu bet ja partija paprasīs dzīvību par mūsu ideju atdot?" Gruzīns: "atdošu nedomājot, priekš kam man tāda dzīve bez iedzeršanas,smēķēšanas un sievietēm" :)
 
kareivis88Datums: Ceturtdiena, 20.Decembrī.2012, 23:44 | Komentāri # 23
Zintnieks
Komentāri: 348
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Atmetu smēķēt, ka biju noķēris tādu patrakāku kakla sāpi un temperatūru, ārstējoties visu nedēļu nepīpēju un kad biju vesels nolēmu neturpināt, ja jau tik ilgi noturējos.

Vēl viena motivācija - klīst mīti, ka dažiem atmetējiem, pēc smēķēšanas atmešanas laik,a gaitā arī čibriks ir pastiepies par kādiem 4 cm. Tas laikam saistībā ar papildus asinspieplūdumu. :D

Veiksmi.

Cieni savas zemes vēsturi!
 
otomarsDatums: Sestdiena, 22.Decembrī.2012, 22:22 | Komentāri # 24
Bodnieks

Komentāri: 4100
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Kluba Vadība Balvu ielāde ...
kareivis88, pagaidām nesapriecājies -pietiks ar vienu klikšķi un sāksi atkal.. Javarēsi pāris mēnešus noturēties ,tad jau varēsi teikt ka esi atmetis.
Partija ""Vidzemes sijātāji"" .Piejūras reģiona Burlaku šūniņa.

Par vienotu ,stipru Vidzemi!!!

.
 
skardDatums: Svētdiena, 23.Decembrī.2012, 04:29 | Komentāri # 25
Observators
Komentāri: 51
 Izgājis
Par aktivitāti Balvu ielāde ...
Var izmantot EL-CIG tas ir elektronisko cigareti.... un tad, kad gribas uzpīpet, tad jāpi'pe to el-cig.
Es pats mēgināju, nedēlū izturēju bez problēmam

Pievienots (23.Decembris.2012, 04:29)
---------------------------------------------
Ja kāds vēlēsies iegādāties šo EL-CIG, tad labāk pērciet paciņā, viņas ir drošākas. Un neaizmirstiet nopirkt uzgaliņus kā arī speciālu šķidrumiņu lai dūmi būtu biezāki, un protams ņēmiet tādus kur ir nikotīns. Un pēc iespējas tur kur ir vairāk nikotiņa ņemiet.

 
Forums » Viskautkas » Tabaka » Metam nost pīpēšanu ! (Metodes, pamācības un pieredze)
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
Mūsdienu K... 25.Aprīlī.2024, 08:26 sālītis Pļāpātuve
Lasīt
Karš Austr... 24.Aprīlī.2024, 03:35 Valduha 1945 - līdz mūsdienām
Lasīt
Laika apst... 23.Aprīlī.2024, 05:10 Valduha Pļāpātuve
Lasīt
Video 22.Aprīlī.2024, 16:23 Valduha Humors
Lasīt
Te rakstām... 19.Aprīlī.2024, 06:46 rukets Pļāpātuve
Lasīt
Vērmahta u... 17.Aprīlī.2024, 13:08 Valduha WW2
Lasīt
Bildes 06.Aprīlī.2024, 21:46 007 Humors
Lasīt
WWII kāpur... 05.Aprīlī.2024, 08:30 Valduha WW2
Lasīt
Bērzu sula... 03.Aprīlī.2024, 05:46 Valduha Dzērieni
Lasīt
YouTube bū... 05.Martā.2024, 15:58 sālītis Būve
Lasīt



Šodien forumu apmeklēja: nēģis, sālītis


eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2024