vestureskluba forums
Svētdiena, 20.Maijs.2012, 22:01
Sveicināti Viesis | RSS
Sākums | Cigaretes no CCCP - Forums | Reģistrācija | Ieeja
[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]

Ziedo vietnes attīstībai!
Lappuse 1 no 11
Foruma moderators: otomars, 007, Tottenkopf, emils92 
Forums » Vaļasprieks » Ekspertīze » Cigaretes no CCCP (Draugs vecmātes skapī uzgāja.)
Cigaretes no CCCP
emils92Datums: Trešdiena, 25.Janvāris.2012, 00:19 | Komentāri # 1
Kluba jurists

Komentāri: 749
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Čau visiem. Īsti nezināju tad zem kuras tēmas likt, jo kkad pirms mēneša forumā sacēlās baigais škandāls tēmā Atradumi ka liek iekšā apakštēmas ar lietām kas nav skārušas zemīti vai kā citādi. He he. :)

Tātad pie lietas - Draugs atrada vecmammas skapī 2as paciņas PSRS laikā ražotas un man vaicā vai es nezinot cik par tādām varot dabūt, un vai nevaru kkur painteresēties. Tātad viņš grib pārdot. Nedaudz paurķējos pa netu - rezultāti bija par citām cigarešu markām nevis šīm.
Vēl apvaicājos, vai nav stāvējušas mitrā vidē - teicās ka nē.
Pats viņam piemetu, ka tādas nepārdotu, jo atplēstu vaļā un pats kādu nosmēķētu. Tas tač ir tas pats kas smēķēt vēsturi! Vai nav feini! :D

Cigarešu markas - izlaiduma gads.
CEBEP - 48. gads

ASTRA - 81. gads

Kādi viedokļi?

Bilžas:

007Datums: Trešdiena, 25.Janvāris.2012, 00:29 | Komentāri # 2
Kompānijas dvēsele

Komentāri: 1416
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba Vadība Balvu ielāde ...
..uuuuu...do ti šur,,,kūpēs uz nebēdu..ASTRA,jā..ir pipāts..jā/...bet dūms tād sūrs toreiz ikās... a par Sever...uii,,i nezinu,,,karoc,,uz salidojumu tirgo cigarett pa latu,,,es Sever toc gribu happy
...par Latviju...

emils92Datums: Trešdiena, 25.Janvāris.2012, 00:47 | Komentāri # 3
Kluba jurists

Komentāri: 749
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Vadība Balvu ielāde ...
Es viņas abas gribu nomēģināt. He he. ;D Patiesībā tava ideja par salidojumu lika man aizdomāties. Ne jau pa latu bet kā dāvana mums visiem gan pīpmaņiem gan nepīpētājiem kā dāvana vēstures salidojumā. Tā jau forši būtu uzpīpāt vēsturi vēstures salidojumā. He he. alus
Bet man tik un tā vajadzētu zināt aptuveno cenu - par cik viņām varētu dot.

Pievienots (24.Janvāris.2012, 23:47)
---------------------------------------------
Pilnīgi vai aizgāju uzsmēķēt. :D

sancho76Datums: Trešdiena, 25.Janvāris.2012, 01:46 | Komentāri # 4
Klaidonis

Komentāri: 3079
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba biedrs Kluba Goda biedrs Kluba valdes loceklis Balvu ielāde ...
emils92, milzīgi rariki Tev trāpijušies, cenu ir grūti nosaukt, pats zini, atkarīgs no kolekcionāra garastāvokļa vai "biezā" dulluma pakāpes.
Zināšanas - ir vienīgais ko nevar mums atņemt !

Liekam bildes pareizi - http://www.youtube.com/watch?v=qjtgPk-wOZQ

RestauratorsDatums: Trešdiena, 25.Janvāris.2012, 02:22 | Komentāri # 5
Restaurēšanas speciālists

Komentāri: 111
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Balvu ielāde ...
Astra bija tās labās cigaretes,no kurām pusstundu jākāsē.Nezinu par šiem-pats 2gadus atpakaļ antikvariātā uz Tallinas iela redzēju pilnu paciņu papirosus DRAUGS(30tie gadi),bodnieks prasīja 60Ls.

rusij77Datums: Trešdiena, 25.Janvāris.2012, 11:37 | Komentāri # 6
Zinošs rakaris

Komentāri: 263
 Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Balvu ielāde ...
Esmu pīpējis abas, astra sūds, tajā laikā prīma skaitījās labāka. Severu taisīja vismaz līdz 1968 gadam, jo kad savos 5-os pirmo reizi uzpīpēju - šī bija tā marka, korišs ar ko sapīpējāmies vēma kā traks. Sever tie ir papirosi, par "čeksteriem" tolaik sauca, pirms pīpēja, to daļu, kur nav tabakas, ar pirkstiem tā divās vietās saspieda, šiki skaitījās.

Forums » Vaļasprieks » Ekspertīze » Cigaretes no CCCP (Draugs vecmātes skapī uzgāja.)
Lappuse 1 no 11
Meklēšana:

Jaunākie foruma komentāri
Tēma Pāriet Datums, Laiks Аutors Sadaļa
parakaamies!!! 20.Maijs.2012, 20:10 Ritvars02 Pļāpātuve
Lasīt
ZA Latvija 20.Maijs.2012, 19:15 KurmisV WW2
Lasīt
Izskatās pēc senas rotas fragmenta!? 20.Maijs.2012, 19:11 Ritvars02 Pļāpātuve
Lasīt
gredzeni 20.Maijs.2012, 19:05 Ritvars02 Metālplastika
Lasīt
Pirmās sezonas atradumi! 20.Maijs.2012, 18:57 emils92 Pļāpātuve
Lasīt
Dabas parks! 20.Maijs.2012, 18:35 Meilis Pļāpātuve
Lasīt
Pielāgojam lāpstu savām vēlmēm 20.Maijs.2012, 12:43 Ketu Pļāpātuve
Lasīt

Šodien forumu apmeklēja: sancho76, Gollums, 007, zigis, otomars, bykova, Vanags, emils92, fakel, sgard, Markomans1, Tottenkopf, KurmisV, Meilis, Surikāts, Scorpinox, henrijs, Amigo, Alvilz, yoink, BONO, Ritvars02, Mednieks, Ketu, zed, Valdemārpilnieks, m77

eXTReMe Tracker

Copyright sancho76 © 2008-2012
Izveido mājas lapu bez maksas