|
Ziedo vietnes attīstībai!
| Konkrēti par mūsdienu latiņiem un sančikiem? |
| kareivis88 | Datums: Piektdiena, 13.Janvāris.2012, 16:25 | Komentāri # 1 |
|
Vietējais guru
Komentāri: 125
Balvu ielāde ...
| Tātad man cūciņas krājkasīte ir pilna ar jūrmalā atrastajiem mūsdienu latiņiem un sīknaudu, bet problēma ir tajā, ka nekādīgi tos nevaru dabūt izskatīties dabīgā krāsā, līdz šim esmu mēģinājis mērcēt sodas ūdenī, vārīt sodā, mērcēt etiķūdenī ar sāli - vizuālās pārmaiņas - monētas maina krāsu, bet izskatās tā pat diezgan nedabīgi, vismaz manus rozā latus veikalā neņems. Tātad kāda ir pārbaudīta metode kā notīrīt mūsdienu LV naudiņas?
Neveiksmīga diena detektējot ir labāka nekā jebkura darba diena.
|
| |
| | | | |
| kareivis88 | Datums: Piektdiena, 13.Janvāris.2012, 16:47 | Komentāri # 3 |
|
Vietējais guru
Komentāri: 125
Balvu ielāde ...
| Quote (007) kafijas automātos varētu...
Bet vai tiešām nav iespējams noīrīt?
Neveiksmīga diena detektējot ir labāka nekā jebkura darba diena.
|
| |
| | |
| KurmisV | Datums: Piektdiena, 13.Janvāris.2012, 17:05 | Komentāri # 4 |
|
Ķirurgs
Komentāri: 308
Balvu ielāde ...
| Paturi koka kolā.Tikai nezinu vai līdzēs ja darīts jau iepriekš uzskaitītais.
KurmisV
|
| |
| | |
| emils92 | Datums: Piektdiena, 13.Janvāris.2012, 18:01 | Komentāri # 5 |
|
Kluba jurists
Komentāri: 749
Balvu ielāde ...
| Nus, es izmantoju priekš melnajiem saņķikiem, smalku smilšpapīru un vara/misiņa tīrītāju - nedaudz jāpapūlas ir, bet iznākums ir labs, un veikalā pieņem, tik reizēm nedaudz piemin , hmmm interesanti izskatas. Parasti atbildu - šīs no pludmales nākušas. Ar spīdīgajiem man saskaršanās ir bijusi mazāka, bet kad aizpagājušo gad daži melni patrāpījās, ieliku tos etiķī pusi uz pusi šķaidītus ar ūdeni pēc tam nopulēju ar sudraba tīrītāju, lai spīdumu atgūtu kaut cik un iznākums arī bija ciešam. Otiņš jau latņikus iemetot kādā kafijas automātā un pasūtu pa 5 sant tikai krūzīti, iegūstot 95 sant, bez problēmām, gandrīz kā Vegasā atrodoties pie automātiem.
|
| |
| | |
| henrijs | Datums: Piektdiena, 13.Janvāris.2012, 19:15 | Komentāri # 6 |
|
Zintnieks
Komentāri: 252
Balvu ielāde ...
| es tīru ar etiķi karstu un ja tad neliidz tad goija pasta un lupatiņa
|
| |
| | |
| raceejs | Datums: Piektdiena, 13.Janvāris.2012, 19:53 | Komentāri # 7 |
Balvu ielāde ...
| Etiķis + sāls, un tad ar dzēšgumiju padzēs to naudiņu.
|
| |
| | | | | | | |
| Jaunākie foruma komentāri |
|
|
|
Šodien forumu apmeklēja: sancho76, Gollums, 007, zigis, otomars, bykova, Vanags, emils92, fakel, sgard, Markomans1, Tottenkopf, KurmisV, Meilis, Surikāts, Scorpinox, henrijs, Amigo, Jaunlatvietis, Alvilz, yoink, BONO, Ritvars02, Mednieks, Ketu, zed, Valdemārpilnieks, m77
Copyright sancho76 © 2008-2012
| 
|
|