|
Te rakstām par visu un visām, par tiem un šiem....
|
|
| Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 16.Septembrī.2013, 22:24 | Komentāri # 1 |
Balvu ielāde ...
| Te rakstām par laiku apstāļiem, par cenu kāpumiem, par negulētām naktīm un smaidošiem meitiešiem īsos bruncīšos... te pat varam rakstīt par politiku, lamāt valdību un ttd. ( tā pat tiks izdzēsts nemanot) ... te būs tēma, kurā čatojam ... čatojam par visu... kas nu kuram ienāk prātā.... P.S. Tikai neaizmirstām elementāru pieklājību, toleranci vienam pret otru un .... un tas arī viss....
Tikai nepaliekam par šadiem.....
|
| |
| |
|
|
| Ketu | Datums: Otrdiena, 23.Aprīlī.2019, 08:01 | Komentāri # 2978 |
|
Tematiķis
Komentāri: 203
Balvu ielāde ...
| Es esmu Valmierietis, apkārtni pārzinu labi, kādreiz varam sakooperēties uz racienu. ar ričuku vai ar auto.
...
Komentāru rediģēja Ketu - Otrdiena, 23.Aprīlī.2019, 08:01
|
| |
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kašātajs | Datums: Svētdiena, 05.Maijā.2019, 16:56 | Komentāri # 2994 |
|
Gredzenu pavēlnieks
Komentāri: 1182
Balvu ielāde ...
| Quote Kurmiic (  ) Nu negribās jau baigi lielīties. Sen neesmu bildes licis, jau aizmirsu kā tas darāms
Ar atgriešanos.
|
| |
| |
| Kurmiic | Datums: Svētdiena, 05.Maijā.2019, 17:16 | Komentāri # 2995 |
|
Zintnieks
Komentāri: 403
Balvu ielāde ...
| Quote Tā teikt, esi nācis pie prāta, un atkal pievērsies nopietnai lietai.
Jā, dažas reizes mēģināju makšķerēt, bet tās zivis apēd un priecīgāk nepaliek. Dzelzīši tomēr interesantāka padarīšana, un ērces mežā arī vairāk
|
| |
| |
|
|
|
|
| Meilis | Datums: Trešdiena, 08.Maijā.2019, 15:46 | Komentāri # 3000 |
|
Vieglas smiltis Tev draugs
Komentāri: 6565
Balvu ielāde ...
| Hrens zin kā būtu, bet ja krievu jūgu pārdzīvojām, tad kāpēc gan fričus nepārdzīvotu. Man patreizējais laikmets tīri labi patīk jo nav skaidri paredzama nākotne, tā teikt ziņkāre dzīvot. Vācijā es toč negribētu dzīvot, priekš manis pārāk sakārtota un sterila līdz vēmienam... un par nodokļiem runājot, mēs vēl varam priecāties par savējiem, Vācijā jāmaksā nodoklis arī par dzīvojamo ēku jumtu platību, tā teikt notekūdeņu nodoklis.
Ja vari - dari, ja nevari - nesāc!
|
| |
| |