Uzlējums
|
|
|
|
|
rukets | Datums: Svētdiena, 13.Septembrī.2015, 15:40 | Komentāri # 29 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Muitnieks ( ) Nākošais eksperiments būs ar pīlādžiem? Quote Muitnieks ( ) Labrīt! Tiifs Jūs visu pareizi sapratāt!
Pēdējā atbilde pievienota pulksten 01.37. tad jau eksperiments ar pīlādžiem būs izdevies?
Kas tas ir un cik tas maksā?
Komentāru rediģēja rukets - Svētdiena, 13.Septembrī.2015, 15:53
|
|
| |
|
|
|
Tottenkopf | Datums: Otrdiena, 27.Oktobrī.2015, 20:05 | Komentāri # 33 |
Balvu ielāde ...
| Kašātajs, 1 kg ogas, 1 kg cukurs, 1 litrs spirts vai šnabis
|
|
| |
Aigars | Datums: Trešdiena, 28.Oktobrī.2015, 12:45 | Komentāri # 34 |
Platīnmeistars
Komentāri: 1481
Balvu ielāde ...
| Quote Tottenkopf ( ) Kašātajs, 1 kg ogas, 1 kg cukurs, 1 litrs spirts vai šnabis Tā arī ir. Tikai cukuru es vairs 1kg nekur nelieku klāt. Dikti sīrupaini sanāk. Ap 400gr cukura lieku uz burku. Un jebkuras ogas ar obligāti nav tieši kg. Cik ir, vai cik saiet burkā, tik ir ok. Principā visu taisu vienādi. Beru jebkuras ogas trīslitru burkā līdz pusburkai, uzberu ap 400gr cukura(agrākā 1kg vietā) un pieberu līdz galam ar ogām. Smilšērkšķu gadījumā piebēru pēc tam, tik cik palika. Apleju ar litru šnabja, vai spirta. Viss stāv 40dienas. Ik pēc kādam desmit dienām samaisu, lai tas cukurs izšķīst kārtīgi. Viss. Pēcāk baudu
Ja Tev kaut ko gribās - padomā kāpēc Tev tā līdz pat šim brīdim vēl nav. Un nomierinies ...
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Trešdiena, 28.Oktobrī.2015, 15:51 | Komentāri # 35 |
Balvu ielāde ...
| Šogad es ar saņēmos un uzbrūvēju gan ķirsīti ( dzimtas meitenes jau pusi likvidējušas, jo taisīju uz šnabīti), gan upenīti, gan rudens avenēm.
|
|
| |
|
Tottenkopf | Datums: Sestdiena, 09.Jūlijā.2016, 22:34 | Komentāri # 37 |
Balvu ielāde ...
| Nu ko, pirmie uzlējumi šogad - ķirsis
|
|
| |
007 | Datums: Sestdiena, 09.Jūlijā.2016, 23:19 | Komentāri # 38 |
Balvu ielāde ...
| Tottenkopf, super..novēlu sagaidīt galarezultētu,neizstreb iepriekš ...a kā būtu 0.7 snabis..+avenes+cukurs..kā tur proporcijas vislabākās???
|
|
| |
|
|
|
007 | Datums: Ceturtdiena, 08.Septembrī.2016, 16:30 | Komentāri # 42 |
Balvu ielāde ...
| ..kautgan esmu atturībnieks,bet,,,,šito gan gribētu paprovēt...
|
|
| |
|