Airsoft
|
|
|
|
|
Oberschutze | Datums: Sestdiena, 28.Novembrī.2015, 17:01 | Komentāri # 4 |
Observators
Komentāri: 78
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Atļaušos atvērt savu tēmiņu par brīvā laika izklaidi. Būtu pievērsies tikai un vienīgi svētajai nodarbei ar MD staigāšanu, bet kā jau īstens Latvietis mazliet pagrēkoju. Bargi nesodiet. Varbūt mazliet pa dupsi, bet neko vairāk. Arī iznāk šad tad uzspēlēt.
Nedzeru, nesmēķēju- hokeju neskatos...
|
|
| |
|
Oberschutze | Datums: Svētdiena, 29.Novembrī.2015, 00:10 | Komentāri # 6 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Kur parasti spēles notiek? Cik bieži sanāk pašaudīties? Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
|
|
|
|
|
devil112 | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 16:26 | Komentāri # 12 |
Laipotājs
Komentāri: 30
Balvu ielāde ...
| Valduha, Valduha saproti tač. Jāsāk trenēties šaut un taktiski pārvietoties, ja nu gadījumā černažopiji sāks Latvijā buntoties!
Vienmēr gatavs
|
|
| |
|
|
|
Oberschutze | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 17:55 | Komentāri # 16 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Es jau cenšos priekš jums mani dārgie racēji. Ja sanāks te Sūdi, varbūt pirmais skriešu jums palpalīgā. Pagaidām vēl mācos. Kā sacīt, apgūstu jaunas iemaņas. Pieejams tikai lietotājiem
|
|
| |
rukets | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 18:48 | Komentāri # 17 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1891
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Es jau cenšos priekš jums mani dārgie racēji. Ja sanāks te Sūdi, varbūt pirmais skriešu jums palpalīgā. Pagaidām vēl mācos. Kā sacīt, apgūstu jaunas iemaņas. Nav jau slikti kariņš uzspēlēt, es ar kādreiz peintbolu uzrauju, bet manuprāt nepareizus instinktus tas māca, mērķis pēc šāviena nedrīgst vairs celties. Ja negrib dzīvi ar militārismu saistīt, tad medības daudz reālistiskāks treniņš, un cieņu pret nāvējošu ieroci iemāca. Varbūt ideja jaunam hobijam Kašātajs? Ja būs sū.i kā saki, tad mūsu palīdzību neviens neprasīs, tam ir struktūras, bet savu māju aizstāvēt gan neviens nevar man liegt.
Kas tas ir un cik tas maksā?
|
|
| |
Tottenkopf | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 19:21 | Komentāri # 18 |
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) tad medības daudz reālistiskāks treniņš, un cieņu pret nāvējošu ieroci iemāca
Ļoti pareiza doma
|
|
| |
|
Oberschutze | Datums: Pirmdiena, 30.Novembrī.2015, 21:21 | Komentāri # 20 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote rukets ( ) tad medības daudz reālistiskāks treniņš, un cieņu pret nāvējošu ieroci iemāca. Pagaidām medībās neesmu piedalījies, viss ir nokārtots un atļaujas ir- tiesa kolektīvā nevienā neesmu uzņemts līdz šim no diviem mēģinājumiem- solīja atzvanīt- bet nu kā saka gaidi ar maisu. Būs iespēja iegūt kādu pieredzi pirmajās medībās varēšu salīdzināt objektīvi.
|
|
| |
|
Masters | Datums: Trešdiena, 30.Decembrī.2015, 18:35 | Komentāri # 22 |
Observators
Komentāri: 79
Balvu ielāde ...
| Diezgan lielu prieciņu var gūt no šaušanas ar parasto kartupeļu bazuku. Domāju, ka daudzi zin par ko runāju. Nekādus lielus ieguldijumus neprasa, bet prieciņš labs. Vispopulārāk ir taisīt no kanalizācijas trubām, bet pieredze rāda, ka agri vai vēlu izšķīdīs. Es savējo uzmetināju no 0,8mm skārda. Diezgan precīzi iet un jaudīgs. Es pat teiktu nāvējošs. Diemšēl nav neviena bilde.
|
|
| |
|
Kašātajs | Datums: Trešdiena, 30.Decembrī.2015, 18:46 | Komentāri # 24 |
Gredzenu pavēlnieks
Komentāri: 1182
Balvu ielāde ...
| Quote nēģis ( ) cauru gadu var plikščināt Ziemas periodā telpās jāspēlē. Baterijas netur baigos mīnusu.
|
|
| |
Oberschutze | Datums: Trešdiena, 30.Decembrī.2015, 18:54 | Komentāri # 25 |
Observators
Balvu ielāde ...
| Quote Kašātajs ( ) Kasātājs ar Devil112 noslēdz sezonu airsoftā. Saldū, Lutriņos itkā bijis samērā liela mēroga pasākums 26. decembrī, pats gan diemžēl netiku, dēļ tā ka nebiju Latvijā.
|
|
| |