Aizsardzība
|
|
|
007 | Datums: Piektdiena, 17.Jūnijā.2016, 21:27 | Komentāri # 2 |
Balvu ielāde ...
| ..nu tas pirmais,ar nelielu piepūli,unn...viss ir padarīts..aber par to dzērienu..dažas sekundes,un es jau dzeru
|
|
| |
|
Muitnieks | Datums: Sestdiena, 18.Jūnijā.2016, 09:11 | Komentāri # 4 |
Cienījams cilvēks
Komentāri: 1720
Balvu ielāde ...
| Labrīt! Tur nav nepieciešams fleksis viss ir ļoti vienkārši pudeli ar armatūru ieliek spainītī un uzsit ar āmurīti. Bija man tāds gadījums, ejam uz viesnīcu a pretī nāk treneris, man soma plecā ar bateriju, treneris tā viegli parauj aiz somas plecu siksnas jautājot, kas Tev somā un soma mīksti piezemējas uz trotuāra. Labi, ka padomju laikā izgatavoja somas ar iešūtu plastmasas oderi. Apskatot viesnīcā nodarīto kaitējumu, konstatējām, ka saplīsuši galvenie komponenti, šņabis un spotikačs, bet letiņu puikas jau ar pirkstu taisīti izdūrām somai stūrī caurumiņu un visu satecinājām akurāti citās pudelēs, sanāca lielisks kokteilis, garšoja labi. Bet pirmajās fotogrāfijās ievietotajiem aizsardzības līdzekļiem var izmantot fleksi, dzelzs zāģi, vienalga ko ka tikai ātrāk tiek uz priekšu.
|
|
| |
|
007 | Datums: Sestdiena, 18.Jūnijā.2016, 21:06 | Komentāri # 6 |
Balvu ielāde ...
| Quote Valduha ( ) Vācu artilēristu pozīcijās arvien var atrast šādus alus pudeļu turētājus-sargātājus
|
|
| |
|
|
|